Има ли как да вземем потребителски кредит без поръчител

Да вземем заем без да се налага да търсим поръчител? Всъщност отговора е положителен, въпроса е какви ще бъдат условията по кредита.

  Кандидатствай сега

Не всеки може да бъде финансово грамотен и повечето хора не са наясно. Всеки е гледал реклами за кредити, но повечето хора не познават детайлите на кредита и неговите параметри. Но ако искат да теглят кредит, трябва да имат някакви познания относно условията и изискванията.

Голяма част от банките биха ви отпуснали кредит без поръчител. Условията обаче няма да са толкова благоприятни за вас. Най-вероятно ще има по-висока лихва, което би оскъпило кредита ви. Голяма част от фирмите и банките няма да ви дадат кредит, ако вие не осигурите поръчител. Това лице гарантира за вашия кредит, при несъстоятелност от ваша страна. Да, но колко хора биха се съгласили да поемат такава отговорност? Не е лесно да се намери човек, който да си сложи главата в торбата заради нас.

jet credit

Все пак има банки, които ще ви дадат заем дори ако нямате поръчител. Това обаче си има своята цена, а вие трябва да отговаряте на някой изисквания. Преди всичко от вас се иска да се пълнолетен гражданин и да живеете в България за постоянно. Ще трябва да представите и трудов договор, което значи, че няма как да вземете кредит, ако не работите. Условието е да не сте прекъсвали работа за последните 6 месеца. Някои банки дори стигат още по-далеч – те ще ви дадат заем само, ако вашата фирма има отношение с нея. Това разбира се е във ваш плюс, защото ще имате по-добри условия.  Банката пък печели сигурност, защото вашата заплата минава през нея.

Заяви онлайн кредит

Ако нямате поръчител, кредита е малко по-трудна задача. Повечето фирми за кредити биха ни  отпуснали пари, но едва ли сумите ще са големи. Ако някоя от тях се съгласи, вижте за какъв срок ще трябва да ги връщате.