Отпускане на кредит – искане за отпускане

Условията за отпускане на кредит се различават в отделните институции, но алгоритъма навсякъде е един и същи – трябва да имате лична карта и да изпратите искане за отпускане на парите. Повечето финансови институции предлагат възможност за изчисляване с онлайн кредитен калкулатор (в който може да въведете желаната сума и периода, през който искате да изплатите парите). Той изчислява на база годишната лихва, месечната лихва, която трябва да изплатите или общата сума, която трябва да бъде възстановена. Периодът на изплащане на един краткосрочен, средносрочен или дългосрочен кредит варира от една институция до друга по отношение на своя срок. При фирмите цялата процедура по отпускане на кредит е изключително улеснена.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРЕДИТИ


  Кандидатствай сега


Как мога да кандидатствам за отпускане на бърз кредит? Условия за отпускане на кредит

Ако сте се озовали в ситуация, в която имате нужда от бърз кредит, за да можете да посрещнете разходите си до заплата, трябва да знаете, че няма нещо класация, най-изгодна оферта или най-добра фирма за бързи кредити. За всеки човек най-подходящото решение е индивидуално и трябва да се прецени според неговите възможности и нужди. Обикновено при всички фирми има едни и същи условия за отпускане на кредит. Като цяло основните изисквания на фирмите са да сте дееспособен български гражданин, да имате постоянно жителство в страната и да имате валидна лична карта.

jet credit

Какво трябва да знаем за онлайн кредитите?

Онлайн кредит може да бъде получен бързо, като посетите само уеб сайта на финансова институция. Онлайн кредитите се предлагат от години в нашата страна и зависят в много голяма част от достъпа ви до интернет. В наши дни повечето кредитни компании почти не използват физически офиси за сключване на договор или за отпускане на сумите в брой, защото цялата процедура по одобрение и отпускане се извършва онлайн или по телефона.

Използвайте нашето сравнение на оферти от утвърдени кредитни компании, които отговарят професионално на вашите нужди. Изберете най-подходящото решение за вас и кандидатствайте с бутона Заяви.

Заяви онлайн кредит