Лесни кредити с лесно одобрение

У нас на финансовия пазар постоянно се увеличава броя на бързоразвиващите се фирми отпускащи лесно бързи кредити Когато трябва да се вземе решение за сумата на парите при теглене на лесен кредит онлайн, които искате да изискате, но също така и за периода на плащане на ставките, вие ще знаете със сигурност какви лихви трябва да се плащат на ден. Основната идея да се ориентирате е, че тъй като сумата на заеманите пари при бърз и лесен кредит се увеличава, така ще бъде и дневната лихва. Обикновено с бърз онлайн кредит може да получите минимална сума от 100-220 лева, а максималната граница за лесен кредит до 8000 лв., може да получите когато отговаряте безупречно на условията на фирмите и не теглите за първи път от съответната компания.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРЕДИТИ


  Кандидатствай сега
 Заяви кредит с лесно одобрение


Лесен кредит онлайн – защо е по-добре да изберете финансова институция вместо банка?

Отговорът на въпроса кой дава най-лесно бърз кредит е еднозначен и това е кредитните компании. Това е така, защото банките не могат да предоставят лесно различни видове кредити, като например до заплата или бързи кредити. Небанковите финансови институции могат да предлагат малки суми пари, които могат да бъдат получени бързо и лесно, като им бъдат представени само копие от лична карта и им се изпрати онлайн заявление.  Докато от фирмите могат да получени лесни кредити за безработни, то банките държат на това да имате официална заетост на безсрочен трудов договор и минимален стаж на последното работно място.

Същевременно за  лесен кредит от банка ще се нуждаете от извлечение от сметката, доказващо дохода от последните един или три месеца, независимо дали става въпрос за заплата или пенсия. Те ще изискат от вас да предоставите доказателство за стабилен доход и копие от трудов договор, който гарантира възвръщаемостта на сумата на парите. В случая на банките ще е доста трудно да се получи заем в кратък период от време, защото банките изискват обширна документация, за която също се чака доста дълго време. В допълнение, ако сте без трудов договор, ще бъде невъзможно да получите банков заем.

jet credit

Лесни кредити с лошо ЦКР

Както банките така и кредитните компании отпускат лесен кредит с закъснели вноски. При банките обаче просрочията не трябва да надвишават 30 календарни дни. Специалистите съветват да не се доверявате на лесни кредити обяви, които не са от лицензирани кредитни компании, а от частни лица. Важно е да знаете също, че всеки човек има нужда от различни неща, така че не съществува нещо като класация на топ фирмите, най-изгоден или най-лесен кредит. Най-подходящата оферта се избира според ситуацията и нуждите и възможностите на потребителя.

 

Нашата 100% онлайн услуга за сравнение на кредити ще ви помогне да решите всичките си проблеми, свързани с вашата спешна нужда от пари и намирането на най-лесната и подходяща оферта. Натиснете бутона Кандидатствай, попълнете личните си данни и изчакайте одобрение.

Заяви онлайн кредит