Бърз кредит без поръчител за 200 лв.

Наблюдава се бум на бързите кредити в България. Все повече потребители се ориентират към тази услуга, защото тя е бърза, ясна и много удобна. Нарасна значително и броят на компаниите, които предлагат бързи кредити на пазара у нас. Преди десетина и повече години не можеше да се говори за бързи кредити, просто тази услуга не съществуваше в България. БНБ беше основната банкова институция у нас.

  Кандидатствай сега

Кредитния пазар изобщо не беше развит на нивата, в които го нямаме днес. След като влязохме в Европейския съюз нещата обаче коренно се промениха. С растежа на икономиката започнаха да нарастват и нашите доходи. Все повече хора започнаха да правят планове за различни видове инвестиции. За всичко обаче трябва пари, и търсенето на кредити сякаш отприщи кредитния пазар.

В днешно време всеки може да разчита на голяма сума пари, която да вземе почти веднага. Има една статистика според която най-много биват взимани от мъже на възраст от 20 до 30 години. Като най-често бързите кредити служат за покупка на някаква техника или мобилни апарати. Хората предпочитат бързите кредити, защото нямат нужда от поръчители за тях. Другият  фактор за популярността на тези кредити е изключително бързата и лесна процедура по тяхното кандидатстване и усвояване. Има редица предимства, които предлагат компаниите за кредити у нас.

Повечето компании за кредити имат изключително изгодни условия. Те са оптимизирали доста своите услуги, дори си позволяват много по-ниски лихви от банките. Освен това говорим за фиксирани лихви за целия период на договора. Промяна по кредита няма да има, освен ако вие не искате например да удължите срока за връщането му. За да изберете най-изгодният кредит, винаги се консултирайте.

jet credit

Потребителския кредит е най-популярен. При тях не се изискват поръчители, сроковете са кратки, сумите са добри и се кандидатства бързо и лесно. Кредити до заплата – също много популярна кредитна услуга. Може да изявите дори ниски суми от 200 лв. ако ги върнете до месец дори не дължите лихви.

Заяви онлайн кредит