Онлайн кредит до 400 лв.: възможности и перспективи

Планирането на бюджета е ефективен финансов инструмент, който ви позволява да останете на повърхността дори и в най-трудните финансови ситуации. Но дори правилното бюджетиране не спасява всички и винаги от неочаквани ситуации, които изискват определени разходи. Счупила се е пералнята ви? Разболял се е някой от близките ви и сега трябва спешно да купите лекарства? Отворила ви се е възможност да заминете много изгодно на пътуване до дестинация, която винаги сте мечтали да посетите? Добре е, ако имате заделени пари за такива случаи. Но какво да правите, ако нямате или ако тези пари просто не са ви достатъчни? В такива случаи винаги можете да вземете заем онлайн денонощно, през уикенда и на националните празници, без гарант и без обезпечение. Заем до 400 лв. може да бъде изплатен на заплата или на вноски всяка седмица или всеки месец.


  Кандидатствай сега


 

Бърз кредит до 400 лв.

Когато избирате онлайн заем до 400 лв. от небанково дружество, можете да разчитате на:

  • бързина. Ще ви отнеме само няколко минути да попълните въпросника на заявлението и да го изпратите чрез интернет. Ако бъде одобрено (а това се случва в 95 – 98% от случаите), парите ще бъдат получени до 24 часа;
  • комфорт. Не е нужно да ходите в офис на избраната от вас фирма, да подготвяте много информация и да събирате документи – просто отговорете на въпросите на в сайта – определете необходимата сума и срок на заема. Благодарение на кредитния калкулатор можете веднага да видите колко ще трябва да надплатите като лихва и за колко време;
  • достъпност. Не само кредитополучателите с официален доход и безупречна кредитна история могат да разчитат на бърз онлайн кредит. Фирмите отпускат заеми както на тези, които работят за себе си, без да получават официални доходи, така и на тези, които са имали просрочие в миналото.

jet credit

Изисквания за заем до 400 лв.

Повечето организации за финансиране имат минимални изисквания към потенциалните кредитополучатели. Те искат клиентите да имат 18 години, българско гражданство и валидна лична карта. По принцип това е всичко – не е нужно да имате собствен недвижим имот, стаж на последната ви месторабота и други.


Заяви онлайн кредит