Как да изтеглите кредит до 20000 лв. с лошо цкр?

Както повечето хора знаят, има много фактори, които влияят на способността ви да получите кредит. Един от тези фактори е кредитният рейтинг, който може да варира от „отличен“ до „лош“. Ако имате лош кредитен рейтинг, може да се чувствате в безизходица и да мислите, че никой няма да ви даде кредит. Но не се отчайвайте, защото в тази статия ще ви покажем как можете да получите кредит до 20000 лева, дори ако имате лош кредитен рейтинг.

  Кандидатствай сега

Как да получите кредит до 20000 с лош кредитен рейтинг?

Въпреки че имате лош кредитен рейтинг, все още можете да получите кредит до 20000 лева. Ето няколко начина да го постигнете:

Онлайн кредит

Има няколко онлайн кредитори, които предоставят заеми на хора с лош кредитен рейтинг. Тези заеми са обикновено по-скъпи от стандартните банкови заеми, но могат да бъдат полезни, ако ви е необходимо бързо решение. Трябва да се уверите, че избирате добре утвърден онлайн кредитор с добра репутация.

Кредит с поръчител

Кредит с поръчител е друга опция, която може да ви помогне да получите заем, дори ако имате лош кредитен рейтинг. Поръчител може да бъде приятел или член на семейството, който ще се ангажира да погасява заема, ако вие не успеете да го направите. Трябва да бъдете много внимателни, когато избирате поръчител, тъй като тази опция може да бъде много рискована.

Заем срещу залог

В този случай вие трябва да предоставите залог/ипотека – обикновено имот или автомобил. Ако не успеете да погасите заема, залогът става собственост на кредитора. Това може да бъде много рискована опция, но може да бъде полезна, ако имате залог, който можете да използвате.


jet credit

Независимо от това какво е вашето кредитно положение, винаги трябва да сте внимателни, когато избирате да вземете заем. Ако имате лош кредитен рейтинг, имайте предвид, че все още има опции за вас, за да получите необходимата финансова помощ.

Заяви онлайн кредит


Често задавани въпроси

Какво означава „лош кредитен рейтинг“?

Лош кредитен рейтинг е когато вашият кредитен рейтинг е под конкретна граница, която е определила финансовата институция.

Мога ли да получа кредит, ако имам лош кредитен рейтинг?

Да, все още можете да получите кредит, дори ако имате лош кредитен рейтинг.

Какво трябва да направя, за да получа кредит с лош кредитен рейтинг?

Можете да прибегнете до няколко опции, като кредит онлайн кредитор, кредит с поръчител, заем срещу залог.

Какво трябва да знам преди да взема кредит с лош кредитен рейтинг?

Тези кредити са обикновено по-скъпи от стандартните банкови заеми и може да бъдат много рискови.

Какво да правя, ако не мога да погася заема?

Ако не успеете да погасите заема, трябва да се свържете с кредитора, за да се договорите за погасяване на дълга.