Търсите бърз кредит до 1200 лв.?

В недалечното минало имаше моменти, когато за да вземете заем, трябваше да съберете голям брой документи, да привлечете подкрепата на трети страни, да потърсите обезпечение – и всичко това без гаранция, че на края вашата молба за заем ще получи одобрение. Днес всичко е много по-лесно, особено когато става въпрос за малки суми. Десетки небанкови дружества са готови да ви предоставят онлайн кредитна с паричен превод на банковата ви сметка 24 часа в денонощието. Няма нужда да напускате дома си, да чакате, докато фирмата  отвори и са носете цял куп документи, потвърждаващи доходите си. Може да отидете на сайта на избраната от вас фирма, да попълните онлайн формуляра и да изпратите заявлението. Посочете желаната сума и срока на заема – тези действия ще бъдат достатъчни, за да получите заем до 1200 лв.


  Кандидатствай сега


 

Какво предлагат финансовите организации?

 

Високата конкуренция на българския финансов пазар с течение на времето доведе до по-благоприятни условия за клиентите. Финансовите организации привличат нови клиенти с различни отстъпки и промоции. Някои предлагат на потребителите да получат първия заем без лихва, а други се фокусират повече върху редовните клиенти и всеки следващ заем е с все по-изгодни условия.

Обикновено стандартните условия за кредитиране от българските фирми са:

  • срокът на заема обикновено е от един до няколко месеца, а сумите са от няколко стотин до няколко хиляди лева. Повечето компании предлагат възможност за предсрочно погасяване на заема, както и опция за удължаване (когато се плаща символична такса и срокът на кредита се увеличава);
  • процентът по кредита може да варира, но има законовоопределена горна граница от 50% на година. Безлихвен кредит, както бе споменато по-горе, може да се очаква в рамките на промоционалните оферти.;
  • бързината одобрението и високия шанс за одобрение.

Минималният праг е 100 лева, а максималният е около няколко хиляди лева. Разбира се, има изключения: кредитополучателите, които използват услугите на определена фирма постоянно и са доказали своята платежоспособност, ще могат да вземат заем за по-голяма сума.

jet credit


Заяви онлайн кредит