Търсите ли изгоден кредит до 100 лв.?

Каква е минималната сума за бърз кредит?

Напоследък кредитните компании станаха по-лоялни към кредитополучателите. За тези, които редовно използват услугите на кредитни компании и изплащат своите заеми навреме, организациите са готови да осигурят бързи кредити до 100 лв. с изгодна лихва и само с лична карта.

 


  Кандидатствай сега


 

Бързи кредити до 100 лв

Стандартният срок на бърз заем до 100 лв. обикновено е до 30 дни.

Някои организации имат програми, които ви позволяват да получите бърз онлайн кредит за по-голяма сума от няколко хиляди лева за срок от няколко месеца. В този случай клиентът може да изплати дълга на равни вноски всяка седмица или всеки месец.

Що се отнася до бързината на регистрация и получаване на парите, всичко е индивидуално и варира от една фирма до друга. Някои компании проверяват онлайн заявленията автоматично. Кредитополучателят се оценява от специално разработена компютърна програма. Процедурата по одобрение след попълване на заявлението отнема от 5 до 10 минути. При положително решение, сумата се кредитира на банковата сметка на клиента в рамките на 24 часа.

Когато става въпрос за по-голяма сума, редица небанкови дружества проверяват заявленията лично. Това означава, че след изпращане на заявлението, то се проучва от кредитен консултант. В такива случаи някои кредитни компании изискват лице за контакт. Служителят ще се свърже с вашите познати (за да уточни дали познават такъв човек, дали е истински и т.н.), както и директно на кандидата. След кратък диалог, получаването на одобрението става отново в рамките на 5 – 10 минути. Получавате SMS с положително решение или отказ.

Повечето финансови организации първия заем с 0% лихва. С приоритет са кредитоискателите, които нямат лоша кредитна история.

jet credit

Бърз заем до 100 лв.

При кандидатстване за повторен бърз онлайн кредит от същата организация, одобрение се получава в 95-98% от случаите. Освен това не е необходимо повторно попълване на въпросника, защото вече сте регистрирани в съответната фирма. Трябва само да изберете сумата и срока на кредита, да изчакате решението си, да „подпишете“ онлайн договор и да получите плащането си.

Заяви онлайн кредит