Първото правило преди да изтеглим какъвто и да е кредит е че трябва задълбочено да анализираме нашето финансово състояние. Заем на вноски за безработни е чудесно решение, когато се нуждаем спешно от пари в брой, но трябва да сме сигурни, че ще можем редовно да изплащаме едно такова задължение. Струва си да разгледаме малко повече тази възможност и да изчислим нашите доходи и месечни разходи, които не могат да бъдат избегнати.

Кандидатствай сега

 

Кое е важно да се помни?

Когато правим такива изчисления, не трябва да забравяме, че един заем, който се погасява на равни месечни вноски за безработните е обременен с по-високи разходи, които ще трябва да поемем. Това е едновременно висок лихвен процент, както и всички комисионни и допълнителни такси, които обикновено са доста големи. Това произхожда от факта, че кредитната компания поема твърде висок риск, като решава да ни предостави заема. Ето защо тя трябва по някакъв начин да го компенсира и ни налага по-високи такси. Така че преди да решим да подпишем договор, е добре да проверим каква е общата стойност на такъв заем без договор за работа.

jet credit

Къде мога да получа заем за безработни?

Както вече знаем, не можем да разчитаме на кредита за безработните в банката. Ето защо ни остава да търсим небанкова компания, която също има такъв финансов продукт в своята оферта. Разбира се, най-лесният начин е да започнете търсенето в мрежата, където можете да намерите много сайтове, които ни предлагат заем без излишни сертификати. Разбира се, всеки от тях ще рекламира като този, който предлага най-добрите условия за своите клиенти. Затова трябва да изберем някои от тях, които изглеждат най-полезни и да ги анализираме задълбочено.

Заяви онлайн кредит