Кредитни компании в България

Ако до сега не сте теглили краткосрочен заем по Интернет, но възнамерявате да го направите, ви предлагаме няколко идеи. С тях може да намерите най-подходящата кредитна компания за вас. Тези идеи са важни, тъй като касаят основните въпроси, свързани с бързите онлайн кредити.

  Кандидатствай сега

Кредитни консултантски фирми

Изберете доказана и легитимна фирма за бързи кредити

Когато избирате най-изгодното за вас предложение, се опитайте то да бъде от доказана фирма, като може да направите справка в регистъра, публикуван на официалната страница на БНБ. След това, продължете вашето проучване, като прочетете какви са мненията на потребителите и препоръките от форумите в Интернет. Прочетете условията , вноските и погасителния период в различните оферти на кредитните компании.

Обърнете внимание на параметрите на различните кредитни продукти. Ще ви направи впечатление, че тъй като този вид заеми е с по-малък размер на отпуснатите средства, то и погасителния период обикновено е доста кратък. Приоритизирайте фирмите, така, че в крайна сметка да изберете такава, която е достатъчно гъвкава относно крайния погасителен срок и има подходящ погасителен план за вас. Накрая изберете бърз заем, който да покрива именно вашите персонални нужди и възможности за изплащане на база вашата доходност.

Използвайте електронни платформи за сравнение

Проверете предложенията на кредиторите за спешни пари на заем с опция за онлайн изпращане на заявление. Тези кредити са достъпна опция и за потребителите от по-малките населени места, както и за всички, които ценят времето си и не искат да обикалят по физически офиси и да се редят по гишета. В същото време, ако се спрете на фирма, която предлага опция за електронно кандидатстване, това означава, че самата тя използва съвременните технологии и е достатъчно гъвкава, за да отговори на принципите за бърза услуга.

jet credit

Сравнете плюсовете и изискванията на офертите

Нишата с бързи кредити се развива изключително добре и това довежда до увеличаване на конкуренцията. Фирмите започват да използват много и разнообранзи маркетингови инструменти в борбата за повече потребители и постоянно предлагат нови програми за коректни клиенти. Те ги обсипват промоции и отстъпки. Кредитните компании имат специални регистри за лоялни клиенти, които са теглили кредити от тях и са ги обслужвали редовно. Тези надеждни клиенти биват информирани непрекъснато за програмите, представящи различни изкушения за различни намаления, томболи и бонуси. Друг атрактивен ход на фирмите е да предлагат на новите си клиенти, които теглят от тях кредит за първи път нулева лихва. Това означава, че новите кредитоползватели, теглейки за пръв път, не се облагат нито с лихва, нито с допълнителни такси и комисионни и накрая те връщат точно толкова, колкото са получили.

 

Заяви онлайн кредит

 

Бързи кредити в Германия