Кредити

Интересувате ли се как можете да вземете пари до минути?

Бързи пари веднага

Почти винаги, отговорът на заема в небанковите организации идва в рамките на 10 -15 минути. Веднага след това парите се изпращат на клиента. В допълнение към факта, че кредитополучателят не трябва да събира задължителните за банките купища от документи, при кредитните компании ще може да получи одобрение за кратко време. Кредитът може да бъде прехвърлен както в брой на касите на Изи Пей или офис на фирмата, така и чрез банков превод. За да получите бързи пари веднага, дори не трябва да напускате дома си.


Кандидатствай сега


 

Бързи пари срещу лична карта

Повечето организации предлагат да се направи заявление директно от уебсайта им чрез попълване на кратък въпросник само с вашия документ за самоличност. Всеки може да получи бързи пари срещу лична карта от фирма 24/7, включително на празници и през почивните дни.

 

Изисквания към клиентите за получаване на бързи пари до минути

Добрата кредитна история и липсата на непогасени, просрочени заеми, са предимство, но не са задължително условие. Небанковите дружества са лоялни към клиенти, които имат влошена кредитна история с малки просрочени задължения (които впоследствие бъдат погасени) по обективни причини. Тези обаче, които са успели да се докажат като ненадеждни кредитополучатели, могат да бъдат отхвърлени от фирмите или да им бъдат отпуснати кредити при по-висока лихва.

Може ли да се получат бързи пари без лихва

Много компании предлагат значителни отстъпки на хората, които кандидатстват редовно. Много от клиентите взимат много малки заеми, но с минимална лихва. Широко разпространена е и практиката на преференциални условия за първия заем, т.е. бързи пари без лихва. Така че не е изненадващо, че много хора, когато търсят онлайн заем с гарантирано одобрение, избират фирмите за бързи кредити, които отпускат бързи пари без поръчител и без обезпечение.

 

Напълно законно и безопасно ли е?

Сътрудничеството с организациите за финансиране не е рисковано начинание. Ако тези услуги се използват правилно те осигуряват финансова подкрепа на гражданите, попаднали в труден момент. Клиентите трябва преди да вземат заем, внимателно да изчетат всички документи, да разгледат и да разберат всички клаузи на договора и да се уверяват, че заемодателя разполага с добри отзиви в социалните медии. В този случай не може да има рискове. Съответно, бързото онлайн кредитиране е абсолютно законна услуга, предназначена да улесни живота на клиентите и да осигури спокойствието на кредитополучателите във възможно най-голяма степен.


Кандидатствай сега


Търсите ли най-добрите бързи кредити?

Най-добрия бърз кредит

Няма универсален отговор на въпроса коя е най-добрата фирма за бързи кредити. Във всяка компания съществуват различни предимства и това е причината потенциалният кредитополучател да не бърза. Експертите съветват да прекарате десетина минути в изучаване на по-голям брой предложения и след това да решите сами кои са най-добрите бързи кредити за вас.


Кандидатствай сега


 

Начини за получаване на пари

Най-често срещаният начин за получаване на парите е чрез банкова карта. Тоест лицето изпраща снимка на личната си карта и попълва някои допълнителни данни в кратък въпросник, намиращ се на уебсайта на избраната фирма. След одобрение на заявлението парите отиват веднага на сметката.

Вторият популярен начин е да получавате пари в брой в представителство на определена финансова организация във вашия или най-близкия град. Кредитополучателят изготвя всичко чрез интернет, получава одобрение и след това консултантът или автоматичната система му казва на кой адрес може да вземе парите си в брой.

Третият вариант е да усвоите сумата чрез система за парични преводи. Някои хора могат да изберат да изтеглят сумата със своята EasyPay карта.

 

Как да погасим дълга си?

Принципът на изплащане на заема често зависи от избрания метод за получаване на парите. Ако човек е избрал най-добрия заем чрез неговата лична банкова карта, ще му бъде по-удобно да плати заема по този начин. Но този метод не е единственият възможен.

Можете да използвате банков превод, обратно изпращане в специални терминали, да взаимодействате с кредитора чрез клон на компанията в определен град и други. Кредитополучателят трябва да се разбере, че е необходимо да изпълнява своите финансови задължения своевременно и в пълен размер. За неизплатения заем се начисляват неустойки и може да навредите на кредитната си история в ЦКР. По-добре е да не довеждате ситуацията до такъв край, защото ще ви бъде трудно да възстановите лошата си кредитна история. По-лесно е да се договорите с кредитора за отсрочване на срока на валидност на договора за заем.

 

Как да получим разсрочване?

Тази услуга се предоставя от почти всички организации за финансиране, работещи в България. Условията им са различни. В повечето случаи е достатъчно да заплатите символична такса, за да отложите погасяването на кредита. По-добре е предварително да се запознаете с тези условия, за да разберете какви ще бъдат новите условия. Интересното е, че можете да удължите заемите си не само веднъж, а колкото пъти е необходимо. Ако човек изпълнява стриктно всички условия, кредиторите са готови да проявят разбиране, защото са заинтересовани от ползотворно и взаимноизгодно партньорство и в бъдеще.


Кандидатствай сега


 

Как да кандидатствам за кредит със сигурно одобрение?

Ако се нуждаете от бърз паричен заем, кредитните компании могат да ви помогнат. Те отпускат експресни заеми на всички социални групи с шанс на одобрение 95-98%. В повечето случаи процесът на кандидатстване за заем изглежда по сходен начин. Макар, че процесът може да варира малко от фирма до фирма, алгоритъмът е един и същи.


Кандидатствай сега


 

 • Потенциалният кредитополучател отива на сайта на избраната компания, след което задава желаната сума и срока на заема с помощта на плъзгачите на двете оси.
 • Попълва въпросника с лични данни от личната карта и информация, свързана с работата, семейството и други. Трябва също да посочите телефонен номер за връзка и имейл адрес, на който ще пристигат документите. Понякога кредитната компания може да ви помоли да изпратите снимка на личната карта от двете страни.
 • След това системата обработва приложението. Понякога консултантите на компанията могат да се обадят на бъдещия клиент, като изяснят някои въпроси. Решението се взема много бързо и се вижда на екрана на монитора. Компанията или се съгласява напълно със заема, или предлага да се намали сумата, за да получите положително решение.
 • Сключване на договор за кредит. Лицето получава договор за кредит по пощата, като се съгласява с него, посещавайки посочен URL. Случва се „електронният подпис“ да бъде направен чрез въвеждане на специален код, изпратен до клиента в SMS съобщение.

 

Условия за кредит с гарантирано одобрение

Всичко зависи от избраната компания. На родния финансов пазар има десетки небанкови дружества: някои са по-известни чрез телевизионни реклами, други предпочитат да рекламират марката си само в интернет, а някои дори залагат на рекламата „от уста на уста“, т.е. да бъдат популяризирани от препоръките на своите клиенти. Размерът на заема може да варира от стотици до десетки хиляди гривни. Срокът варира от един до няколко месеца. Бързината на регистрация, кандидатстване и получаване на одобрение е изключително висока.

Лихвените проценти варират в зависимост от кредитора и историята на отношенията му с конкретен клиент, както и неговата кредитна история в ЦКР.

Нашата онлайн платформа разполага с лесно за използване сравнение на бързи кредити. То е събрало различни предложения от много финансови институции. Сравнете ги бързо и удобно и кандидатствайте директно с бутона Кандидатствай!


Кандидатствай сега


Интересувате ли се от бързи кредити в Люлин и района?

Бързият онлайн кредитът е финансов инструмент като всеки друг и за да го използвате няма значение в коя точка на страната се намирате. Ако се използва правилно, бързият кредит е полезен инструмент, но трябва да спазвате някои правила.

На първо място е необходимо да се определят индивидуалните нужди и въз основа на това да се търси фирма, която да ги удовлетвори. Ако имате нужда от пари, но не сте готови да плащате високи лихви, препоръчваме ви да започнете да търсите кредитни организации, които в момента провеждат промоции или предлагат отстъпки.

Ако имате нужда от пари спешно и не можете да се похвалите с добра кредитна история, трябва да помислите как да получите експресен заем онлайн за хора с влошена кредитна история или кредит без проверки.

 


Кандидатствай сега


 

Искате заем онлайн в Люлин?

 

При бързите кредити съответно парите, които кредиторът ви отпуска ще бъдат преведени на вашата банкова сметка. Уверете се, че вашият телефон, таблет или компютър е свързан с интернет.

След като изберете фирма и всички условия бъдат проучени, можете да пристъпите към кандидатстване за заем. За да започнете, трябва да се регистрирате на уебсайта на избраната организация: обикновено отнема няколко минути – трябва да отговорите на няколко въпроса (предоставете информация за себе си, семейството, къде работите, живеете и други).

Отговорете честно, дори ако разбирате, че отговорите не са във ваша полза. Едно от предимствата на съвременните фирми е невероятната лоялност към кредитополучателите: дори тези, които са имали множество просрочени задължения по заеми в миналото (а понякога дори тези, които имат настоящи просрочени задължения), могат да разчитат на одобрение за заем.

След като формулярът за кандидатстване е попълнен, можете да го изпратите за одобрение. На уебсайта на всяка организация за финансиране можете да намерите специален електронен кредитен калкулатор. С помощта на плъзгачите върху осите задайте размера и срока на заема, за да разберете какво надплащане ще трябва да направите.

 


Кандидатствай сега


 

Търсите бърз кредит до 1200 лв.?

В недалечното минало имаше моменти, когато за да вземете заем, трябваше да съберете голям брой документи, да привлечете подкрепата на трети страни, да потърсите обезпечение – и всичко това без гаранция, че на края вашата молба за заем ще получи одобрение. Днес всичко е много по-лесно, особено когато става въпрос за малки суми. Десетки небанкови дружества са готови да ви предоставят онлайн кредитна с паричен превод на банковата ви сметка 24 часа в денонощието. Няма нужда да напускате дома си, да чакате, докато фирмата  отвори и са носете цял куп документи, потвърждаващи доходите си. Може да отидете на сайта на избраната от вас фирма, да попълните онлайн формуляра и да изпратите заявлението. Посочете желаната сума и срока на заема – тези действия ще бъдат достатъчни, за да получите заем до 1200 лв.


Кандидатствай сега


 

Какво предлагат финансовите организации?

 

Високата конкуренция на българския финансов пазар с течение на времето доведе до по-благоприятни условия за клиентите. Финансовите организации привличат нови клиенти с различни отстъпки и промоции. Някои предлагат на потребителите да получат първия заем без лихва, а други се фокусират повече върху редовните клиенти и всеки следващ заем е с все по-изгодни условия.

Обикновено стандартните условия за кредитиране от българските фирми са:

 • срокът на заема обикновено е от един до няколко месеца, а сумите са от няколко стотин до няколко хиляди лева. Повечето компании предлагат възможност за предсрочно погасяване на заема, както и опция за удължаване (когато се плаща символична такса и срокът на кредита се увеличава);
 • процентът по кредита може да варира, но има законовоопределена горна граница от 50% на година. Безлихвен кредит, както бе споменато по-горе, може да се очаква в рамките на промоционалните оферти.;
 • бързината одобрението и високия шанс за одобрение.

Минималният праг е 100 лева, а максималният е около няколко хиляди лева. Разбира се, има изключения: кредитополучателите, които използват услугите на определена фирма постоянно и са доказали своята платежоспособност, ще могат да вземат заем за по-голяма сума.


Кандидатствай сега


Онлайн кредит до 400 лв.: възможности и перспективи

Планирането на бюджета е ефективен финансов инструмент, който ви позволява да останете на повърхността дори и в най-трудните финансови ситуации. Но дори правилното бюджетиране не спасява всички и винаги от неочаквани ситуации, които изискват определени разходи. Счупила се е пералнята ви? Разболял се е някой от близките ви и сега трябва спешно да купите лекарства? Отворила ви се е възможност да заминете много изгодно на пътуване до дестинация, която винаги сте мечтали да посетите? Добре е, ако имате заделени пари за такива случаи. Но какво да правите, ако нямате или ако тези пари просто не са ви достатъчни? В такива случаи винаги можете да вземете заем онлайн денонощно, през уикенда и на националните празници, без гарант и без обезпечение. Заем до 400 лв. може да бъде изплатен на заплата или на вноски всяка седмица или всеки месец.


Кандидатствай сега


 

Бърз кредит до 400 лв.

Когато избирате онлайн заем до 400 лв. от небанково дружество, можете да разчитате на:

 • бързина. Ще ви отнеме само няколко минути да попълните въпросника на заявлението и да го изпратите чрез интернет. Ако бъде одобрено (а това се случва в 95 – 98% от случаите), парите ще бъдат получени до 24 часа;
 • комфорт. Не е нужно да ходите в офис на избраната от вас фирма, да подготвяте много информация и да събирате документи – просто отговорете на въпросите на в сайта – определете необходимата сума и срок на заема. Благодарение на кредитния калкулатор можете веднага да видите колко ще трябва да надплатите като лихва и за колко време;
 • достъпност. Не само кредитополучателите с официален доход и безупречна кредитна история могат да разчитат на бърз онлайн кредит. Фирмите отпускат заеми както на тези, които работят за себе си, без да получават официални доходи, така и на тези, които са имали просрочие в миналото.

Изисквания за заем до 400 лв.

Повечето организации за финансиране имат минимални изисквания към потенциалните кредитополучатели. Те искат клиентите да имат 18 години, българско гражданство и валидна лична карта. По принцип това е всичко – не е нужно да имате собствен недвижим имот, стаж на последната ви месторабота и други.


Кандидатствай сега


Интересувате ли се от кредит без осигуровки?

Кредит без здравни осигуровки и без социални осигуровки може да бъде изтеглен от всяка кредитна компания. Щателните проверки на осигуровки и задължения към ВиК, топлофикация, мобилни оператори и други доставчици на услуги са практика на банките, защото те отпускат големи заеми за дълъг период от време.

 


Кандидатствай сега


Бърз кредит онлайн без осигуровки

Безспорните предимства на съвременните финансови организации за небанкови краткосрочни кредити включват не само възможността да кандидатствате за заем онлайн денонощно, но и удобството на работа с тях по принцип. Удобно, лесно и изгодно е не само да вземете заем от тях, но и да го погасите. Всички компании предлагат различни начини за получаване и погасяване на заема, а клиентите могат да изберат най-удобния за тях.

Небанковите дружества оценяват заявленията за кредит положително, когато им се предоставя вярна и подробна информация (изискват попълване на всички задължителни полета). Данните трябва да отговарят на истината, защото кредитните консултанти проверяват щателно написаното във въпросниците. Да се опитвате да скриете нещо от кредитора означава да губите времето и на двете страни, защото в  бъдеще доверието на финансовата организация ще трябва да бъде оправдано. Ако плащате кредитите си навреме, лимитът се увеличава. Важно е потребителят да носи отговорност за своите заеми.

 

Бързи кредити без осигуровки

Следните съвети ще ви помогнат да увеличите шансовете си за получаване на онлайн заем.

Заявлението трябва да посочи реалните източници на доходи, дори те да не са от официална работна заплата по трудов договор (например заплата на съпруга, жилище под наем, наличие на неформална работа у дома и др.).

Не е необходимо да се опитвате да вземете заем по план на изплащане, който няма да ви бъде удобен. Изберете схема на плащане, която ще ви позволи да плащате без затруднения и няма да бъде в тежест на домакинството ви.

При попълване на заявлението в сайта клиентът трябва да бъде изключително внимателен. В крайна сметка понякога въпросникът в заявлението се разглежда от специално конфигурирана програма, а не от кредитен експерт, така че многото грешки могат да доведат до отказ.


Кандидатствай сега


Кредит до 300 лв. изцяло онлайн

Онлайн кредитирането е популярна услуга на българския финансов пазар. Днес много небанкови организации предоставят изцяло онлайн заеми със сигурно одобрение. Характеристиките на този метод на кредитиране е лекотата на получаване, бързото вземане на решения и достъпа до тези услуги – 24/7. Парите, отпускани от фирмите, се отпускат за относително кратък период – от един до няколко месеца (с възможност за удължаване на срока при необходимост). Кредит от 300 лв. обикновено се отпуска до заплата или на месечни вноски.

 


Кандидатствай сега


 

Бърз заем до 300 лв. без поръчител

Ако търсите възможност да получите заем чрез интернет, който не е твърде голям, е изгодно да се свържете с кредитна компания. От възможните документи от потенциалните кредитополучатели се изисква само лична карта. Тези финансови продукти са без обезпечение и без поръчител. За тях не се изисква доказване на доход или трудов договор.

 

Кой може да получи заем до 300 лв.?

Изискванията към кредитополучателите в различните институции за финансиране може да се различават, но обикновено са сходни. Преди да попълните онлайн заявлението, трябва да посочите дали отговаряте на условията на фирмата, в която кандидатствате.

Сред задължителните изисквания обикновено са:

 • Българско гражданство. Фирмите не са готови да отпускат онлайн заеми на чуждестранни граждани.
 • Възраст. Краткосрочни заеми се предоставят само на пълнолетни лица. Има организации, в които кредитополучателите могат да бъдат лица, навършили 21-22 години и да отказват на 18-годишните.
 • Наличие на постоянен доход. Не е необходимо да се предоставя справка за доходи, извлечение от банковата сметка или копие от трудовия договор. Във въпросника на заявлението човек е достатъчно да посочи при поискване  приблизителната сума на месечните приходи и в каква област работи. Фирмите, за разлика от банките, признават много различни видове източници на доходи.
 • Валиден документ за самоличност. При попълване на въпросника в заявлението изберете ще се наложи да впишете данните от вашата лична карта.

 

Кандидатствай сега

Търсите ли изгоден кредит до 100 лв.?

Каква е минималната сума за бърз кредит?

Напоследък кредитните компании станаха по-лоялни към кредитополучателите. За тези, които редовно използват услугите на кредитни компании и изплащат своите заеми навреме, организациите са готови да осигурят бързи кредити до 100 лв. с изгодна лихва и само с лична карта.

 


Кандидатствай сега


 

Бързи кредити до 100 лв

Стандартният срок на бърз заем до 100 лв. обикновено е до 30 дни.

Някои организации имат програми, които ви позволяват да получите бърз онлайн кредит за по-голяма сума от няколко хиляди лева за срок от няколко месеца. В този случай клиентът може да изплати дълга на равни вноски всяка седмица или всеки месец.

Що се отнася до бързината на регистрация и получаване на парите, всичко е индивидуално и варира от една фирма до друга. Някои компании проверяват онлайн заявленията автоматично. Кредитополучателят се оценява от специално разработена компютърна програма. Процедурата по одобрение след попълване на заявлението отнема от 5 до 10 минути. При положително решение, сумата се кредитира на банковата сметка на клиента в рамките на 24 часа.

Когато става въпрос за по-голяма сума, редица небанкови дружества проверяват заявленията лично. Това означава, че след изпращане на заявлението, то се проучва от кредитен консултант. В такива случаи някои кредитни компании изискват лице за контакт. Служителят ще се свърже с вашите познати (за да уточни дали познават такъв човек, дали е истински и т.н.), както и директно на кандидата. След кратък диалог, получаването на одобрението става отново в рамките на 5 – 10 минути. Получавате SMS с положително решение или отказ.

Повечето финансови организации първия заем с 0% лихва. С приоритет са кредитоискателите, които нямат лоша кредитна история.

Бърз заем до 100 лв.

При кандидатстване за повторен бърз онлайн кредит от същата организация, одобрение се получава в 95-98% от случаите. Освен това не е необходимо повторно попълване на въпросника, защото вече сте регистрирани в съответната фирма. Трябва само да изберете сумата и срока на кредита, да изчакате решението си, да „подпишете“ онлайн договор и да получите плащането си.

Кандидатствай сега

Кредити с ниска лихва без превод на работна заплата

Процедурата по отпускане на бързи кредити без превод от вашето възнаграждение се извършва изцяло онлайн и то само за няколко минути. Ето защо услугата за отпускане на заеми без доказателство за доход и без копие на трудов договор е изключително популярна в България. Можете да използвате услугата по всяко време на деня и нощта, включително на празници и през уикенда. Заемът се отпуска дистанционно, така че не е необходимо да ходите в офиса на финансовата организация. Единственото, което трябва да направите е да посетите уебсайта на избраната от вас фирма от което и да е  устройство с достъп до Интернет. След това само следвайте инструкциите, които са почти сходни във всяка фирма.

 


Кандидатствай сега


 

Кредитът може да бъде изтеглен в няколко лесни стъпки:

 • проучете предложенията на различни фирми и изберете най-подходящата;
 • отидете на връзката на уебсайта на компанията и създайте личен акаунт;
 • посочете основните параметри на заема: желаната сума и срок на използване на парите;
 • попълнете въпросника, като посочите личните си данни;
 • верифицирайте банковата си сметка (извършете процедурата по нейното идентифициране от системата);
 • изпратете онлайн заявление за одобрение (разглеждане);
 • изчакайте няколко минути за становище за заем. Резултатът ще дойде под формата на SMS съобщение на телефонния номер, посочен във формуляра за кандидатстване;
 • в случай на одобрение на заявлението и вашето съгласие с условията на договора за заем, трябва да изпратите отговор с SMS с кода на фирмата (което се приема за вашия електронен подпис);
 • след няколко секунди парите ще пристигнат във вашата банкова сметка (по желание на клиента парите могат да бъдат получени в брой в офис на компанията или чрез каса на Изи Пей).

 

Погасяване на бързи онлайн кредити

Всъщност такъв заем не се различава от традиционните банкови кредити без превод на работна заплата. Тоест връщането на средствата по него става по същия начин, както в случая на обикновен заем. Има две основни опции за изплащане, които са най-популярни днес:

 • чрез терминали;
 • онлайн.

 

В последния случай клиентът превежда пари по сметката на кредитиращата организация директно от банковата си сметка. Погасяването на заем в терминала е малко по-трудно – за това ще трябва да излезете и да стигнете до най-близкото устройство. Основното нещо е да правите плащанията навреме.

 

Сравнете офертите от списъка в нашата онлайн платформа jet-credit.com. Наши партньори са водещите кредитни компании в България. Кандидатстването става с бутона Заяви!

Кандидатствай сега