Кредити

Бързи кредити условия

Едни от най-важните условия за отпускане на кредит, са да сте дееспособни, да разполагате с валидна лична карта и да сте гражданин на РБ. Условията при небанковите дружества са изключително облекчени, защото паричните суми обикновено не са големи и повечето бенефициенти няма да имат проблеми с изплащането на дълга навреме.

Когато кандидатствате за теглене на заем, следва да имате банкова сметка, личен имейл и мобилен телефон, чрез който да можете да се свържете с фирмата.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРЕДИТИ


Кандидатствай сега

Условия за кандидатстване за безлихвен кредит

Един от най-изгодните заеми, от които ще се възползвате, са бързите безлихвени кредити – заеми, които са с нулева цена за хора, които ползват услугите си за първи път. Изискванията за бърз достъп до кредит с 0% лихва са почти същите. Едно от най-важните условия за безлихвен кредит е да сте нов клиент за съответната фирма. Тези видове кредити са инструменти, с които институциите се опитват да привлекат нови клиенти и да увеличат своя портфейл.

 

Условия за рефинансиране на кредит

Кредитите за рефинансиране се отпускат при почти същите улеснени условия, като ако рефинансирате стар заем целта е да се сдобиете с нов кредит с по-изгодни параметри, а ако имате повече от един кредит, имате право на обединяване на задълженията. Почти всички кредитни компании предлагат услуги по рефинансиране и обединяване, като условието е да имате лична карта и да попълните заявление. Кредитните компании имат практика сами да проверяват дали работите на трудов договор, какъв е вашия кредитен статус и каква е кредитната ви история, за да ви спестят време и да ви улеснят. При рефинансиране с по-голяма сума може да ви бъдат потърсени копие от трудов договор и бележка от работодател. Това се прави в ситуации, когато се осигурявате при една сума, а заплата ви не отговаря на нея.

Условия за отпускане на кредит

С нашата услуга получавате необходимата сума, без да са необходими удостоверения и други бюрократични формалности. Попълнете заявление чрез нашата платформа изключително онлайн и можете да получите парите в сметката си само до няколко часа. Кандидатствайте сега с бутона Заяви.

Кандидатствай сега

Бързи потребителски кредити до 5000 лева

Според специалисти, българите в най-голям процент теглят кредити, чиито суми са до 5000лв. Ако и вие имате нужда от сума, която отговаря на посочената и се чудите коя институция да изберете, продължавайте да четете статията. Тук ще ви представим онеиз институции на българския финансов пазар, които са най-удовлетворителни откъм време ( кандидатстване, одобрение, получаване на пари), улеснен процес и най-вече без излишни бумащини. В повечето от тях е нужно да представите само лична карта, без да водите човек за поръчител и без да чакате много време преди да разберете отговора от банката. Това дали сте одобрен, разбирате почти на мига, а сумата може да получите до края му.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРЕДИТИ


Кандидатствай сега
 Заяви кредит за  суми до 5000 лв. 


Профи кредит

Екипите, с които работи институцията и като цяло политиката ѝ е в полза на клиента. Тук се има предвид, че се проявява разбирателство и съчувствие към онези хора, които остават безработни или са изправени пред дадена житейска трудност като болест, смърт и т.н. В такива случаи се изработват нови варианти, в които вноската може да се отложи във времето или пък да се намали. Може да посетите както офисите, така и да попълните онлайн заявка, в която да заявите  за каква сума е искането ви (от 100 до 5000лв.), Процесът от кандидатстването до получаването на парите е много кратък, в рамките на деня, което допълнително улеснява потребителя. Тук отново ще ви бъде нужен само документ за самоличност.

Хелп Кредит

Политиката им е следната: сумите, които предлагат варират по скалата от 400 до 5000лв. Кандидатстването става по лесен начин чрез апликация, използвайки Интернет. Още същия ден получавате отговор, заедно с вашите при, при одобрение. Имате възможност да вкарате предварително цялата сума по кредита при желание от ваша страна. Хубавото тук е, че ако го направите лихвата, която ще платите е само за периода, който сте използвали, т.е. в който сте изплащали.

 

Овъргаз Капитал

Тук процедурата тече само електронно. Чрез Интернет се изпращат нужните данни за кандидатстване, а одобрението става до минути. По-различното е, че може да поискате сума до 5000лв. при по-голяма нужда. Възможността за рефинансиране на стара дължима сума също е сред опциите на институцията.

Как да кандидатстваме за бърз кредит за 2000 лв.

Отивате до магазина просто да разгледате, но сте привлечени от новите промоции. Изкушението е толкова голямо, а вашите пари са на привършване! Новите телевизори с огромни размери сякаш ви викат „- Купи ме!“. Съвсем случайно си носите личната карта с вас и служители на кредитни компании ви предлагат да си купите нещо на изплащане. Можете обаче да ги избегнете и сами да си вземете потребителски кредит.


Кандидатствай сега
 Заяви кредит за  суми до 2000 лв. 


Това може да отнеме малко повече време, но условията, за които ще вземете парите са доста по-добри. Потребителските кредити се отпускат при по-изгодни, отколкото ако пазарувате на лизинг в магазина. Ако отидете на място в банка или фирма за кредити, ще трябва да покриете някои критерии. Все пак и вие и банката ще имате време да вземете решение и да изберете най правилната оферта за вас.

Помолете някой близък да ми стане гарант, тогава по-лесно ще ви бъде отпуснат кредит за сума от 2000 лв.. Също така си носете документи ако се собственик на някакво имущество, то може да послужи като гаранция pред банката. Банката дори е склонна да ви направи по-ниски лихвeни проценти. Също така кредита може да стане по-евтин, ако се съгласите да превеждате заплатата си директно в банката, от която взимате кредит, същото важи ако сключите застраховка Живот там.

Попитайте преди да вземете кредит какви такси ще трябва да плащате и доколко ще се оскъпи кредита ако има такива. Винаги може да изберете друга оферта, която е при по-изгодни условия.

Имайте предвид че когато платите наведнъж кредит, преди срока да е изтекъл вие ще спестите пари. Това се отнася не само за кредити, но и за пазаруването на стоки.

Добър вариант да намалите размера на кредита е да го направите да се изплаща автоматично през вашата дебитна карта. Така за банката вие не сте толкова рисков клиент. А това е предпоставка за по изгоден кредит.

Кандидатствай сега

 

 

 

Бързи онлайн кредит до 1000 лв.

Процесът за предоставяне на документ за доходи и наличие на работна позиция, при теглене на кредит, е много неприятен. Създава за човека дискомфорт и неудобство като се започне от процедурата за чакане на документа, която допълнително удължава целия процес. Ето защо хората търсят оферти, които не го изискват. Някои се насочват към банките, а други към фирмите за бързи кредити. Редно е да знаете, че и на двете места има оферти, които не изискват от вас документ за доказване на доходи, но условията са доста различни.


Кандидатствай сега
 Заяви кредит за  суми до 1000 лв. 


Най-силният коз и преднина в това отношение от стана на банковите институции, е че лихвите им са ниски. На всички е известно, че бързите кредити слагат такива лихви, които правят погасяването или невъзможно, или крайно лишаващо и стресиращо клиента.  Не малко е и реномето, което банката дава, тя е сигурна институция и можете да имате доверие на 100%.

Процедурите там не са старите, за които знаем, заливащи ни от бумащина и излишни документации. Днес срещу лична карта, дори без гарант, можеш да получиш желаната сума.

Всички сме изпадали в положение, при което се нуждаем спешно от пари. Отживелица е методът, при който търсим услуга от роднини или приятели, търпим излишен срам и бързо се разгласява за неволята, в която се намираме. В днешните условия на пазара за кредити, при които за ден разрешаваш проблема си, е направо престъпление да не се възползваш.

Кандидатствай сега

Въпросът е защо да изберем банка, а не бърз кредит. Отговора е лесен – заради лихвата. Банките, които имат опция за бърз кредит са създали условия, при които дори можете да усвоите сума, която върната в гратисен период, дори не се начислява с лихва.

Теглите 1000 лв. и връщате 1000 лв.

Кандидатстването може да отнеме минути, ако се осъществи онлайн. При фирмите за бързи кредити нещата стоят по-различно. Те са готови да ви отпуснат светкавично сумата, която искате, без да искат почти никакви документи, освен лична карта, но накрая ще се учудите до каква степен е достигнало оскъпяването.

Добре е да помислите дали си заслужава.

Искате ли да знаете кои фирми отпускат заеми без гарант само с лична карта?

 

Няма човек, който да не е изпадал във финансови затруднения. Често пъти парите ни трябват от днес за утре. Дори и хора, които си правят планове на сметките се случват да закъсат за пари. В едно семейство разходите никога не свършват. Винаги ще изникне някакъв повод или ситуация, за която ще ни трябва определена сума пари. Детето има рожден ден, или искаме да заминем на семейна ваканция, да си купим някаква домакинска техника. Когато сме на ръба и нямаме пари на помощ идват фирмите за кредити.

Прочети повече

Бързи кредити без доказване на доход с  бързо разглеждане и одобрение

Да имаш стабилна и доходоносна работа в днешни дни е задължително, не само, за да живееш добре, но и да използваш много услуги. Една от тях например е възможността да изтеглите заем. Частните фирми за бързи кредити, а и банките, имат нужда от гаранция, че сте човек, който е в състояние да изплати напълно дълга си, заедно с лихвите.
Кандидатствай сега
Какво значи да имаш добра работа? За кредиторите това е наличието на трудов договор, получаването на такова ежемесечно финансово възнаграждение, което да осигурява нормалното ви живеене и накрая да ви остават допълнителни пари. В такъв случай това показва, че независимо какво ще изникне, вие ще имате един допълнителен капитал, който да ви послужи при дълга.

Интересно е обаче това, че ако не покривате този критерии, това не значи, че нямате пари или приходи от някъде. Например може да имате някакъв актив, пасивен доход, работа, на която работите без договор, пенсия или друг вид подпомагане. Ето, защо този бизнес е станал по-подвижен и адаптивен към условията и правилото за твърд доход вече не е толкова налагащо се и спазващо се на всяка цена.

Някои фирми за бързи кредити просто рискуват и дават заеми на клиенти, които им се струват надеждни и без доказване на доход. Вярно е, че няма да им отпуснат голяма сума, надвишаваща 1500лв например, но във всички случаи ще бъде сума от полза.

Погасителните срокове обикновено следват една и съща логика и тя е от 15 дни до цял месец. Реално това време е достатъчно да намерите/ да изкарате тази сума, която както споменахме няма как да бъде голяма, и да ги върнете. В случай, че нещо ви възпрепятства, винаги можете да се договорите с кредиторите. Те ще просрочат вноската, но за нея ще платите някаква лихва (дори и по първоначален договор да сте искали безлихвен) или наказателна такса.

Друга алтернатива на този род кредити са тези с гаранция. Рискът за институцията да ви даде пари на заем, ако не сте доказали доходи, е голям. Ето, защо, за да ви даде по-голяма сума, която да връщате в по-дългосрочен план, тя има нужда от залог от ваша страна. Може да заложите недвижимо имущество, кола и т.н. Разбира се това поставя вас в риск, но пък ще ви осигури нужните пари.

Кандидатствай сега

Бърз кредит до заплата без поръчител

Нуждата от кредит през последните години стана все по-осезаема сред населението. Но не всеки има достатъчно добро кредитно досие и затова все повече хора се чудят как да се сдобият със заем.

Кандидатствай сега

На помощ в такива ситуации идват бързите кредити, които можете да вземете само срещу лична карта. Често за фирмите не е от значение дали сте с добро кредитно минало или имате текущи задължения.

Единственият документ, който се изисква, както вече казахме е личната карта и по-скоро данните от нея.  Това включва местоживеенето, номера на личната карта. Никой няма да ви иска да доказвате доходи. Все пак е добре да имате някаква работа, за да можете да върнете кредита си.

За да получите одобрение от фирма за бързи кредити не е необходимо да обикаляте редица институции, за да съберете необходимата папка от документи и да започнете да чакате за одобрение.  Одобрение можете да получите до половин час и до края на деня да получите парите в сметката си.

За бърз кредит можете да кандидатствате онлайн на сайта на фирмата, която сте избрали или пък в неин офис. Също така, ако сте клиент за първи път, можете да се възползвате от безлихвен заем. Много от кредитите имат преференции за лоялни клиенти.

Най-честият кредит, който хората взимат е кредит до заплата. Това е кредит в размер до 500 лева, с който можете да покриете нуждите си до заплатата. Ако го изплатите в рамките на 15 дни, то той е безлихвен.

 

Кандидатствай за кредит
Джет кредит Троян