Кредити

Търсите бърз кредит до 1200 лв.?

В недалечното минало имаше моменти, когато за да вземете заем, трябваше да съберете голям брой документи, да привлечете подкрепата на трети страни, да потърсите обезпечение – и всичко това без гаранция, че на края вашата молба за заем ще получи одобрение. Днес всичко е много по-лесно, особено когато става въпрос за малки суми. Десетки небанкови дружества са готови да ви предоставят онлайн кредитна с паричен превод на банковата ви сметка 24 часа в денонощието. Няма нужда да напускате дома си, да чакате, докато фирмата  отвори и са носете цял куп документи, потвърждаващи доходите си. Може да отидете на сайта на избраната от вас фирма, да попълните онлайн формуляра и да изпратите заявлението. Посочете желаната сума и срока на заема – тези действия ще бъдат достатъчни, за да получите заем до 1200 лв.


Кандидатствай сега


 

Какво предлагат финансовите организации?

 

Високата конкуренция на българския финансов пазар с течение на времето доведе до по-благоприятни условия за клиентите. Финансовите организации привличат нови клиенти с различни отстъпки и промоции. Някои предлагат на потребителите да получат първия заем без лихва, а други се фокусират повече върху редовните клиенти и всеки следващ заем е с все по-изгодни условия.

Обикновено стандартните условия за кредитиране от българските фирми са:

 • срокът на заема обикновено е от един до няколко месеца, а сумите са от няколко стотин до няколко хиляди лева. Повечето компании предлагат възможност за предсрочно погасяване на заема, както и опция за удължаване (когато се плаща символична такса и срокът на кредита се увеличава);
 • процентът по кредита може да варира, но има законовоопределена горна граница от 50% на година. Безлихвен кредит, както бе споменато по-горе, може да се очаква в рамките на промоционалните оферти.;
 • бързината одобрението и високия шанс за одобрение.

Минималният праг е 100 лева, а максималният е около няколко хиляди лева. Разбира се, има изключения: кредитополучателите, които използват услугите на определена фирма постоянно и са доказали своята платежоспособност, ще могат да вземат заем за по-голяма сума.


Кандидатствай сега


Онлайн кредит до 400 лв.: възможности и перспективи

Планирането на бюджета е ефективен финансов инструмент, който ви позволява да останете на повърхността дори и в най-трудните финансови ситуации. Но дори правилното бюджетиране не спасява всички и винаги от неочаквани ситуации, които изискват определени разходи. Счупила се е пералнята ви? Разболял се е някой от близките ви и сега трябва спешно да купите лекарства? Отворила ви се е възможност да заминете много изгодно на пътуване до дестинация, която винаги сте мечтали да посетите? Добре е, ако имате заделени пари за такива случаи. Но какво да правите, ако нямате или ако тези пари просто не са ви достатъчни? В такива случаи винаги можете да вземете заем онлайн денонощно, през уикенда и на националните празници, без гарант и без обезпечение. Заем до 400 лв. може да бъде изплатен на заплата или на вноски всяка седмица или всеки месец.


Кандидатствай сега


 

Бърз кредит до 400 лв.

Когато избирате онлайн заем до 400 лв. от небанково дружество, можете да разчитате на:

 • бързина. Ще ви отнеме само няколко минути да попълните въпросника на заявлението и да го изпратите чрез интернет. Ако бъде одобрено (а това се случва в 95 – 98% от случаите), парите ще бъдат получени до 24 часа;
 • комфорт. Не е нужно да ходите в офис на избраната от вас фирма, да подготвяте много информация и да събирате документи – просто отговорете на въпросите на в сайта – определете необходимата сума и срок на заема. Благодарение на кредитния калкулатор можете веднага да видите колко ще трябва да надплатите като лихва и за колко време;
 • достъпност. Не само кредитополучателите с официален доход и безупречна кредитна история могат да разчитат на бърз онлайн кредит. Фирмите отпускат заеми както на тези, които работят за себе си, без да получават официални доходи, така и на тези, които са имали просрочие в миналото.

Изисквания за заем до 400 лв.

Повечето организации за финансиране имат минимални изисквания към потенциалните кредитополучатели. Те искат клиентите да имат 18 години, българско гражданство и валидна лична карта. По принцип това е всичко – не е нужно да имате собствен недвижим имот, стаж на последната ви месторабота и други.


Кандидатствай сега


Интересувате ли се от кредит без осигуровки?

Кредит без здравни осигуровки и без социални осигуровки може да бъде изтеглен от всяка кредитна компания. Щателните проверки на осигуровки и задължения към ВиК, топлофикация, мобилни оператори и други доставчици на услуги са практика на банките, защото те отпускат големи заеми за дълъг период от време.

 


Кандидатствай сега


Бърз кредит онлайн без осигуровки

Безспорните предимства на съвременните финансови организации за небанкови краткосрочни кредити включват не само възможността да кандидатствате за заем онлайн денонощно, но и удобството на работа с тях по принцип. Удобно, лесно и изгодно е не само да вземете заем от тях, но и да го погасите. Всички компании предлагат различни начини за получаване и погасяване на заема, а клиентите могат да изберат най-удобния за тях.

Небанковите дружества оценяват заявленията за кредит положително, когато им се предоставя вярна и подробна информация (изискват попълване на всички задължителни полета). Данните трябва да отговарят на истината, защото кредитните консултанти проверяват щателно написаното във въпросниците. Да се опитвате да скриете нещо от кредитора означава да губите времето и на двете страни, защото в  бъдеще доверието на финансовата организация ще трябва да бъде оправдано. Ако плащате кредитите си навреме, лимитът се увеличава. Важно е потребителят да носи отговорност за своите заеми.

 

Бързи кредити без осигуровки

Следните съвети ще ви помогнат да увеличите шансовете си за получаване на онлайн заем.

Заявлението трябва да посочи реалните източници на доходи, дори те да не са от официална работна заплата по трудов договор (например заплата на съпруга, жилище под наем, наличие на неформална работа у дома и др.).

Не е необходимо да се опитвате да вземете заем по план на изплащане, който няма да ви бъде удобен. Изберете схема на плащане, която ще ви позволи да плащате без затруднения и няма да бъде в тежест на домакинството ви.

При попълване на заявлението в сайта клиентът трябва да бъде изключително внимателен. В крайна сметка понякога въпросникът в заявлението се разглежда от специално конфигурирана програма, а не от кредитен експерт, така че многото грешки могат да доведат до отказ.


Кандидатствай сега


Кредит до 300 лв. изцяло онлайн

Онлайн кредитирането е популярна услуга на българския финансов пазар. Днес много небанкови организации предоставят изцяло онлайн заеми със сигурно одобрение. Характеристиките на този метод на кредитиране е лекотата на получаване, бързото вземане на решения и достъпа до тези услуги – 24/7. Парите, отпускани от фирмите, се отпускат за относително кратък период – от един до няколко месеца (с възможност за удължаване на срока при необходимост). Кредит от 300 лв. обикновено се отпуска до заплата или на месечни вноски.

 


Кандидатствай сега


 

Бърз заем до 300 лв. без поръчител

Ако търсите възможност да получите заем чрез интернет, който не е твърде голям, е изгодно да се свържете с кредитна компания. От възможните документи от потенциалните кредитополучатели се изисква само лична карта. Тези финансови продукти са без обезпечение и без поръчител. За тях не се изисква доказване на доход или трудов договор.

 

Кой може да получи заем до 300 лв.?

Изискванията към кредитополучателите в различните институции за финансиране може да се различават, но обикновено са сходни. Преди да попълните онлайн заявлението, трябва да посочите дали отговаряте на условията на фирмата, в която кандидатствате.

Сред задължителните изисквания обикновено са:

 • Българско гражданство. Фирмите не са готови да отпускат онлайн заеми на чуждестранни граждани.
 • Възраст. Краткосрочни заеми се предоставят само на пълнолетни лица. Има организации, в които кредитополучателите могат да бъдат лица, навършили 21-22 години и да отказват на 18-годишните.
 • Наличие на постоянен доход. Не е необходимо да се предоставя справка за доходи, извлечение от банковата сметка или копие от трудовия договор. Във въпросника на заявлението човек е достатъчно да посочи при поискване  приблизителната сума на месечните приходи и в каква област работи. Фирмите, за разлика от банките, признават много различни видове източници на доходи.
 • Валиден документ за самоличност. При попълване на въпросника в заявлението изберете ще се наложи да впишете данните от вашата лична карта.

 

Кандидатствай сега

Търсите ли изгоден кредит до 100 лв.?

Каква е минималната сума за бърз кредит?

Напоследък кредитните компании станаха по-лоялни към кредитополучателите. За тези, които редовно използват услугите на кредитни компании и изплащат своите заеми навреме, организациите са готови да осигурят бързи кредити до 100 лв. с изгодна лихва и само с лична карта.

 


Кандидатствай сега


 

Бързи кредити до 100 лв

Стандартният срок на бърз заем до 100 лв. обикновено е до 30 дни.

Някои организации имат програми, които ви позволяват да получите бърз онлайн кредит за по-голяма сума от няколко хиляди лева за срок от няколко месеца. В този случай клиентът може да изплати дълга на равни вноски всяка седмица или всеки месец.

Що се отнася до бързината на регистрация и получаване на парите, всичко е индивидуално и варира от една фирма до друга. Някои компании проверяват онлайн заявленията автоматично. Кредитополучателят се оценява от специално разработена компютърна програма. Процедурата по одобрение след попълване на заявлението отнема от 5 до 10 минути. При положително решение, сумата се кредитира на банковата сметка на клиента в рамките на 24 часа.

Когато става въпрос за по-голяма сума, редица небанкови дружества проверяват заявленията лично. Това означава, че след изпращане на заявлението, то се проучва от кредитен консултант. В такива случаи някои кредитни компании изискват лице за контакт. Служителят ще се свърже с вашите познати (за да уточни дали познават такъв човек, дали е истински и т.н.), както и директно на кандидата. След кратък диалог, получаването на одобрението става отново в рамките на 5 – 10 минути. Получавате SMS с положително решение или отказ.

Повечето финансови организации първия заем с 0% лихва. С приоритет са кредитоискателите, които нямат лоша кредитна история.

Бърз заем до 100 лв.

При кандидатстване за повторен бърз онлайн кредит от същата организация, одобрение се получава в 95-98% от случаите. Освен това не е необходимо повторно попълване на въпросника, защото вече сте регистрирани в съответната фирма. Трябва само да изберете сумата и срока на кредита, да изчакате решението си, да „подпишете“ онлайн договор и да получите плащането си.

Кандидатствай сега

Кредити с ниска лихва без превод на работна заплата

Процедурата по отпускане на бързи кредити без превод от вашето възнаграждение се извършва изцяло онлайн и то само за няколко минути. Ето защо услугата за отпускане на заеми без доказателство за доход и без копие на трудов договор е изключително популярна в България. Можете да използвате услугата по всяко време на деня и нощта, включително на празници и през уикенда. Заемът се отпуска дистанционно, така че не е необходимо да ходите в офиса на финансовата организация. Единственото, което трябва да направите е да посетите уебсайта на избраната от вас фирма от което и да е  устройство с достъп до Интернет. След това само следвайте инструкциите, които са почти сходни във всяка фирма.

 


Кандидатствай сега


 

Кредитът може да бъде изтеглен в няколко лесни стъпки:

 • проучете предложенията на различни фирми и изберете най-подходящата;
 • отидете на връзката на уебсайта на компанията и създайте личен акаунт;
 • посочете основните параметри на заема: желаната сума и срок на използване на парите;
 • попълнете въпросника, като посочите личните си данни;
 • верифицирайте банковата си сметка (извършете процедурата по нейното идентифициране от системата);
 • изпратете онлайн заявление за одобрение (разглеждане);
 • изчакайте няколко минути за становище за заем. Резултатът ще дойде под формата на SMS съобщение на телефонния номер, посочен във формуляра за кандидатстване;
 • в случай на одобрение на заявлението и вашето съгласие с условията на договора за заем, трябва да изпратите отговор с SMS с кода на фирмата (което се приема за вашия електронен подпис);
 • след няколко секунди парите ще пристигнат във вашата банкова сметка (по желание на клиента парите могат да бъдат получени в брой в офис на компанията или чрез каса на Изи Пей).

 

Погасяване на бързи онлайн кредити

Всъщност такъв заем не се различава от традиционните банкови кредити без превод на работна заплата. Тоест връщането на средствата по него става по същия начин, както в случая на обикновен заем. Има две основни опции за изплащане, които са най-популярни днес:

 • чрез терминали;
 • онлайн.

 

В последния случай клиентът превежда пари по сметката на кредитиращата организация директно от банковата си сметка. Погасяването на заем в терминала е малко по-трудно – за това ще трябва да излезете и да стигнете до най-близкото устройство. Основното нещо е да правите плащанията навреме.

 

Сравнете офертите от списъка в нашата онлайн платформа jet-credit.com. Наши партньори са водещите кредитни компании в България. Кандидатстването става с бутона Заяви!

Кандидатствай сега

Кредит за ремонт на апартамент на кредит – лукс или необходимост?

Тези, които не са привърженици на кредитирането, със сигурност ще изберат опцията „ремонт стъпка по стъпка“. Днес ще ремонтират коридора, догодина – кухнята, след две години -спалнята и т.н. И докато завършите ремонта в последното помещение ще е дошло време отново да реновирате първото.

Така се получава омагьосан кръг. И всичко това е с цел да не зависите от никого и да не бъдете нечий длъжник. В основата си подобно мислене не е лошо. Но, в условията на реалния живот се случва така, че поетапните ремонти най-често се проточват безкрайно. И струват повече отколкото ако теглите кредит за цялостен ремонт, който ще ви позволи да приключите всичко за съвсем кратък период от време и да се наслаждавате на комфорт си в обновения дом.


Кандидатствай сега

Съвети за избор вид кредит за ремонт на жилище

За ремонт на апартаменти можете да изберете потребителски банкови кредити или бързи кредити. Съществено предимство на последните е липсата на обезпечение и малкото документи, които се изискват при кандидатстване. Основният недостатък е, че лихвеният процент е по-висок.

Когато решавате откъде да вземете заем, е хубаво внимателно да прочетете всички документи, които следва да подпишете. Така ще минимализирате риска от неприятни изненади при изплащането на заема.

 

Как да изчислите сумата, необходима за ремонт и обзавеждане?

За да се изчислят разходите за ремонт, е необходимо да се реши как ще се извършват ремонтите – от наети работници или от вас самите. Можете да се свържете с фирмата, която извършва ремонтните дейности, да поискате приблизителна оценка въз основа на материалите, необходими за ремонта. Ако това не е възможно, можете сами да изчислите разходите, като знаете площта на стаята и какво точно ще се подменя. На второ място, изберете материал за довършителни работи, разберете цената му и направете необходимите сметки.  Ако ремонтът ще бъде извършен от работници, трябва да вземете предвид и разходите за заплащане на тяхната работа. Също така е необходимо да се разполага с още 20% върху сумата, за така наречените „непредвидени разходи“.

Кандидатствай сега

Какво е ГПР на бързи кредити?

Годишният процент на разходите ГПР представлява сбор от всички лихви, такси и комисионни, с които се обвързвате, когато теглите бърз заем. Ето защо, за да разберете крайната цена на един кредитен продукт, фирмите на своите официални сайтове имат кредитни калкулатори, с които клиентите лесно и бързо, буквално за минути могат да изчислят крайната цена на всеки заем в зависимост от неговия размер и периода на погасяване.


Кандидатствай сега

 Какви са видовете кредитни калкулатори, които се предлагат на пазара на заеми?

Трябва да се прави разлика между категориите заеми, които съществуват на пазара и вида на институциите, които ги отпускат. Банките например ви предлагат възможност за достъп до заеми с много по-високи суми в сравнение с офертите на кредитните компании, с по-нисък лихвен процент (но който може да бъде променлив и е свързан с лихвения процент EURIBOR) и с по-дълъг срок на изплащане.

Банковите дружества обаче може да изискат банкови гаранции, а и те не одобряват заеми за хора с ниски доходи. Също така при банките продължителността на проверката и одобрението на заема са по-дълги и изискват да отидете на място, за да подадете документите си.

Вместо това небанковите компании ви предлагат възможността да разберете от самото начало каква е стойността на заема (поради наличието на кредитен калкулатор на сайта), отпускането на заем става за максимум 24-48 часа, изисква се малък брой документи за получаване на заема, тези документи могат да бъдат подадени чрез онлайн акаунта, а степента на одобрение е доста висока (като се приемат хора с ниски доходи, а също така и с различни категории доходи, не само от заплата и пенсия, както в случая с банките). Стойността на лихвата обаче е по-висока поради краткия срок на погасяване, нивото на наказателната лихва за всеки ден забавяне също е високо, а удължаването на периода на възстановяване изисква плащане на комисионна.

Кандидатствай сега

Какво е стоков кредит?

Често срещано явление е потребители да заемат кредити от банки за дългосрочно ползване, за да могат да си купят кола, апартамент или мебели. В някои други ситуации пък паричните заеми се използват покупки на по-дребни неща от бита като мобилни телефони, домакински уреди и дори храна.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРЕДИТИ


Кандидатствай сега

Основната разлика между банков потребителски кредит и бърз заем са високите лихвени проценти във втория случай. Поради това общият размер на тегления кредит се увеличава и затова е изключително важно при избора на финансираща институция и кредитна програма да се изисква пълна информация за всички допълнителни плащания, които предстоят. По този начин кредитополучателят ще може да защити собствените си интереси и да се предпази от оскъпяване на своя заем.

Предсрочно погасяване на стоков кредит

Преди да подпише договор за кредит, кредитополучателят трябва да получи пълна информация относно всички плащания по паричния заем, предоставени му от банката, за комисионните и датата на падежа на заема. По този начин, имайки пълно разбиране за финансовият продукт, предлаган от банката, за него би било много по-лесно да оцени финансовите си възможности, включително и платежоспособността си.

Кредитите могат да бъдат няколко вида

Става дума за целеви или нецелеви заеми, които се предоставят на разположение на кредитополучателя за закупуване на стоки, договорени с банковия служител. Също така средствата могат да бъдат изразходвани по преценка на кредитополучателя. Такъв заем може да бъде подкрепен със залог върху имуществото на  клиента или неговото поръчителство. Паричните заеми могат да бъдат изплатени в краткосрочен, средносрочен или дългосрочен план и предоставени както от банкови институции, така и от небанкови организации.

Подобен кредит има няколко предимства. С негова помощ клиентът може да закупи желания продукт в близко бъдеще и да избегне поскъпването на продукта и оскъпяването. Кредитът може да ви спести много средства, ако желаният продукт е уникален или пуснат за продажба в ограничени количества. Клиентът ще може да получи продукта с желаната модификация и с компонентите, които са важни за него. И само за няколко месеца, плащайки малки фиксирани суми, той би могъл лесно да изплати сумата по своя кредит.

Кандидатствай сега

Изчистване на лоша кредитна история

Много хора теглят заеми. След това възникват непредвидени обстоятелства и те започват да изпитват трудности с връщането им. И от тук до записване в базата данни на ЦКР пътят не е дълъг. За съжаление, записът остава за период от пет години.

През цялото време е нормално да се чудите дали има банки, които все още отпускат заеми на тези, които фигурират в списъка на нелоялните клиенти и имат отрицателно кредитно минало.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРЕДИТИ


Кандидатствай сега

Месечно изчистване на кредитно досие

Шансът на изтриване от базата данни, дори да е реален, не е лесен и отнема време. Не се случва за една нощ, за една седмица или дори за един месец, за да се изчисти отрицателната кредитна история.

Преди да отидете в банката, за да видите дали ще ви дадат заем, разберете дали все още сте в черния списък на ЦКР и попитайте институцията за всичко, което казва за вас. Ако спешно се нуждаете от заем е най-добре да заминете за чужбина или да си намерите втора работа, за да може да заличите лошата си кредитна история от вашето досие.

 

Изчистване на кредитното досие

Ако сте женени / омъжени, то съпругът / съпругата ви може да са в черния списък заради по-стари дългове. Това може да повлияе на шанса ви да вземете заем и да намали вероятността за одобрение. Ето защо, на първо място, можете да поискате справка с информацията, която ви интересува. Това става, или като се обърнете директно към ЦКР, или като подадете заявление в БНБ или която и да е друга банка.

 

Изчистване на лошо цкр

Има ситуации, при които банките вече не отпускат заеми на тези, които са записани в цкр, защото са взели много заеми от различни кредитори с течение на времето. Някои от тях или не са могли да платят или да ги върнат частично със закъснения. Ето защо трябва да се действа своевременно, ако имате лошо цкр. За да изчистите досието си, най-добре е постепенно да погасявате всеки месец остатъка от дълговете ви или да внесете еднократна сума за пълно погасяване на всички задължения.

 

Изчистване от кредитния регистър

Ако сте отишли в банка и сте получили отказ, никога не трябва да си мислите, че няма да получите друг заем повече. Опитайте други банки с по-малки клонове, където условията може да не са толкова рестриктивни. Когато сте сменили работодателя си или сте намерили много по-добра работа, с по-висока заплата, в добре позната компания, дори ако сте били в ЦКР, е добре да знаете, че банките биха могли да ви дадат допълнителен шанс. Изплатете старото си забавяне на погасяване на кредита, за да заличите  в рамките на месец вашата отрицателна кредитна история. По този начин ще увеличите шанса си да ви бъде отпуснат заем от банка.

Кандидатствай сега