Кредити от частни лица за хора с лошо цкр

Много от банките затегнаха условията си при отпускането на кредити. Потребителите обаче винаги са имали възможността да потърсят финансиране от други места. Или поне през последните години, през които се забелязва бум на частните компании за кредити. Тези фирми много често дават пари на хората, дори когато са без работа и не могат да докажат никакви сигурни доходи. Отпускат се кредити дори на хора с лоша кредитна история. Голяма част от офертите на фирмите за кредити са доста примамливи. Трябва да внимавате обаче с различни частни кредитори, на които може да попаднете. Има измамници сред тях, като единствената им  цел е да ви ограбят. Често в мрежата ще срещнете обяви от типа“ помагам на хора с лошо цкр“, „кредити от частни лица без предварителни такси“, “ изгодни експресни заеми от частни лица“, „уреждане на кредити с лошо кредитно досие“, но нашият съвет е да стои настрана от тях.

Вижте наши предложение от легитимни кредитори тук:

  Кандидатствай сега

Първо преценете ситуацията дали наистина се нуждаете спешно от пари. Никога не предприемайте действия преди да са сигурни, че можете да върнете кредита. Ако нямате друг избор и смятате че кредита си струва да бъде изтеглен, тогава го вземете. Но първо се запознайте с договора.

jet credit

При компаниите за кредити изискванията за кредит са сведени до минимум. Те не се интересуват дали имате доходи, стига само да сте пълнолетен гражданин на Републиката. Може да вземете вашият кредит, дори само срещу лична карта.

При банките обаче нещата са доста по-сложни. Там не може да вземете кредит, ако не заложите някаква собственост в замяна. Недвижимите имоти са най-често залаганите неща от потребителите. Това се нарича ипотека. При такива кредити може дори да имате лихва до 20%. Сумите, които се отпускат са доста големи. Ще имате нужда обаче от трудов договор и да докажете че получавате работна заплата всеки месец.

Нашият съвет е когато кандидатствате за кредит от банка, да прочетете всичко написано в договора, за да не се окажете накрая неприятно изненадани. Компаниите за кредити също са склонни на някои хитрини относно договорите. Бъдете нащрек и в двата случая. Трябва да сте подготвени, за да успеете да се защитите, в случай че искат да ви измамят.

Заяви онлайн кредит