Бързи онлайн кредити онлайн само с лична карта или документ

Личната карта е задължителна при тегленето на кредит. Независимо какви други документи ще се изискват и при какви условия ще ви бъде отпуснат заема, това е първата стъпка, която трябва да направите. Необходимо е да се идентифицирате и да докажете, че сте пълнолетен гражданин на страната.

  Кандидатствай сега

 

Някои институции приключват процеса по „проучване” на потребителя само до тук. Само срещу лична карта получавате парите си.

Тези кредити са изключително удобни, тъй като в повечето случаи се усвояват дори онлайн и се предлагат най-често от фирми за бързи кредити. Улеснението се крие в това, че не прилагате други документи като трудови договори, лица гаранти и т.н. и до минути разбирате дали сте одобрен.

Въпреки удобството, което създават при кандидатстване, те са изгодни само в случай, че сте в състояние бързо да погасите целия кредит. В противен случай големите лихви, които са характерни за тях, оскъпяват цялата сума до неузнаваемост.

Трябва да споменем, че различните институции имат различни условия. Едни държат на трудов договор, трети на поръчител, други следят дали са плащани здравните ви осигуровки и др. Дискретност на висока степен получавате само при кредитите, които са единствено срещу лична карта. П този начин, неангажирайки други лица, и без нужда да уведомявате работодателя за намеренията си, вие получавате парите си.

jet credit

Банките в по-голямата си част не предлагат такива условия, тъй като държат на това да се подсигурят, за сметка на това пък условията им включват ниски лихви. Тази опростена процедура на кандидатстване се осъществява от офисите за бързи кредити, към които може да се насочите, ако желаете.

Заяви онлайн кредит

 

Ето някои от бързите кредити, които отпускат заеми само срещу лична карта: Профи кредит, Микро кредит, И заем, Кеш кредит, Кредилайн, Изи кредит и др.