Как да изтегля кредит, ако съм нередовен платец?

Това е въпрос, който вълнува много хора. С тази статия ще разберете как да получите достъп до онлайн бързи кредити, ако сте нередовен платец според данните в ЦКР. Определени финансови организации ограничават получаването на бърз онлайн заем при достъп до него от определена платформа (само онлайн, по телефон или чрез sms). Трябва да проверите това условие, преди да кандидатствате за този заем.

  Кандидатствай сега

Повечето фирми взимат предвид и вашата история като кредитополучатели. Някои фирми не приемат кандидати, които са регистрирани в ЦКР като нередовни платци. Следователно, клиентите с отрицателна кредитна история по-трудно получават пари на заем или ги получават при по-утежнени условия. В други случаи небанковите институции отпускат заем с разумна лихва, дори на тези, които са имали просрочия и финансови забавяния, като им дават шанс да получат нужните пари и да подобрят кредитната им история.

Не бива да се забравя, че такъв заем зависи и от наличието на източник на доход, който попада в категориите, посочени от кредитора в общите условия и политиката му. Някои компании ограничават получаването на такъв кредит само до категорията служители и пенсионери, докато други небанкови организации разширяват обхвата на доходите и приемат широк диапазон на доходите, включително от независими дейности, наеми, дивиденти, издръжки, помощи, комисионни и др.

jet credit

След като намерите най-подходящата за вас оферта на кредитния пазар, кандидатствайте чрез една от многото налични опции. Най-лесната е онлайн, но можете да се срещнете с консултант в седалището на компанията  или можете да го направите по телефон, факс, SMS или имейл. След като изпратите заявката си за разглеждане, трябва да изчакате няколко минути, за да бъде тя одобрена. Често одобрението идва веднага, в най-лошия случай ще трябва да изчакате няколко часа. След това парите ще пристигнат на сметката ви или може да ги получите от касите на Easy Pay  или от гише на клон на кредитора. Всичко, което трябва да направите, е да ги харчите разумно и конкретно за целта, за която сте кандидатствали.

Заяви онлайн кредит