Потребителски и бърз без обезпечение

Такъв кредит може да се вземе за покупка на някаква техника или за да ремонтирате жилището си. Всъщност бърз потребителски кредити без обезпечение се дават за абсолютно всичко. Тези кредити се различават от ипотечните и при тях не е необходимо да залагате недвижимо имущество, което да служи за гаранция. Такива кредити се отпускат в размер на до 25000 лв и сроковете за връщане са Между 5 и 10 години.

  Кандидатствай сега

 

Има различни видове услуги които където идеи ситуации предоставят на своите потребители които се нуждаят от бърз кредит без обезпечение. Също е голямо разнообразието и на целите, за които си искат парите. Тук няма изискване да гарантирате с недвижим имот и да предоставите документ, притежавате. Според размера на кредита който иска да ви бъдат пуснат, ще бъде формирана и самата лихва. Много е важно обаче да имате чиста кредитна история, така ще постигнете максимално благоприятни условия по параметрите на кредита. Чисто кредитно минало се постига когато плащате навреме вашите погасителни вноски. Освен това всичко трябва да е изплатено и то в срокове за всички минали заеми, които сте имали към банкови или небанкови институции.

Ако обаче нямате добра кредитна история пак може да получите кредит, но най-вероятно по неблагоприятни условия което се изразява в по-високите. Банките правят това, за да се застраховат, понеже вие за нея сте рисков клиент. По-високата лихва служи за гаранция.

jet credit

Услугата бързи кредити все повече набира популярност у нас. Благодарение на нея хората взимат бързи пари в рамките на един ден и ги възстановяват в рамките на няколко месеца. Всеки може да потърси кредит от компания за бързи кредити.

В интернет има много оферти за кредити. Всяка компания има интернет страница с кредитен калкулатор на нея. Там може да изчислите до стотинка Какво точно ще ви струва един кредит, според неговия размер и срока на връщане.

Обезпечените кредити могат да имат фиксирана или променлива лихва. От вас зависи кой вариант ще изберете, за да сте сигурни че си струва.

Заяви онлайн кредит