Бързите кредити са, както подсказва името, вид финансиране, до което може да се стигне изключително бързо. Тези продукти са нови за нашия пазар, но са станали най-популярната форма на финансиране много бързо. Вероятно сте чували за тях, защото можете да намерите техните реклами навсякъде – от уличните панели до банерите в интернет. Как си обяснявате интереса към тях и как може да ги получите, ако имате нужда от тях? Ще ви дадем всички отговори в тази статия.

  Кандидатствай сега

 

За да получите кредита, трябва да попълните заявлението за кредит с валидна информация за контакт (телефон или електронна поща). Тази информация за контакт ще бъде използвана от кредитната компания в случай, че те трябва да се свърже с вас.

При бързите заеми времето за одобрение е много по-кратко, отколкото ри нормалния кредит. Първите кредитни продукти от този тип започват да се предлагат в САЩ и фирмите работят денонощно. В началото тези заеми са се отпускали до заплата или аванс като юридическа алтернатива на лихварската дейност. Всичко, което е трябвало да направи клиента е да даде на фирмата подписан чек и сумата да бъде погасен при следващата му заплата.

jet credit

Вече разбирате, че тези кредити първоначално не са вземали от банки и точно това се случва и в нашата страна. БНБ реши да раздели кредитирането на две категории. За големи суми трябва да отидете в банката и да прегледате цялата процедура там. Ако не се нуждаете от много пари, можете да се обадите на небанкова финансова институция (кредитна компания) за бърз кредит . Ето защо обяснението е много просто: фирмата не е банка, така че може да даде много по-бързо, лесно и достъпно кредит. Това не означава, че се случва нещо незаконно. Просто тези компании са упълномощени и инспектирани от БНБ, така че дейността им е напълно легитимна.

Заяви онлайн кредит