Едни от най-изгодните кредити с евтини лихви у нас са предложенията за безлихвени кредити, които се отпускат на клиенти, които кандидатстват от фирмите за първи път. На тях не се начисляват никакви лихви, разходи и такси, те са с ГПР 0% и  по принцип се отпускат за срок от 30 дни. Може би, се питате дали това мит или реалност. Всъщност всички хипотези, че тези безплатни кредити са маркетингов трик са напълно неоснователни и те наистина съществуват.

  Кандидатствай сега

КАК ДА НАМЕРИМ НАЙ-ИЗГОДЕН КРЕДИТ БЕЗ ЛИХВА?

Напишете в Google „първи безлихвен кредит“ и ще видите кои кредитни компании за  бързи кредити ги предлагат. Естествено, може да получите такъв само един път. След това всеки следващ заем от тази фирма ще бъде с традиционно удържаните разходи за такси, които се удържат на всеки клиент. Това не значи, че вие сте се обвързали с тази кредитна компания и след като сте я ползвали веднъж, не може да изтеглите първи заем без лихва от друга подобна фирма, за да икономисате от такси по услугата.

БЕЗЛИХВЕН ИЗГОДЕН КРЕДИТ – МИТ ИЛИ РЕАЛНОСТ?

В случай, че теглим от една фирма за първи път, то наистина кредитът е с 0% лихва и връщаме точно толкова, колкото сме получили в началото. Случаят е малко по-различен, ако това не е нашия първи заем от една фирма. В този случай, услугата няма да бъде напълно безплатна, а ще ни бъде начислена такса за подготвителни или административни дейности.

jet credit

ПРЕДИМСТВА НА ЗАЕМИТЕ С 0% ЛИХВА

Първият безлихвен кредит в сравнение със стандартните кредити има много плюсове. Основният е, че е напълно безплатен и се погасява за кратък срок, така че не се ангажирате дългосрочно с никакви отговорности. Основните му характеристики са:

– ясни и прозрачни условия за одобрение;

– формалностите са минимизирани;

– кандидатстването е изцяло онлайн, т.е. от комфорта на дома;

– възможност за усвояване на нецелеви кредит, който може да харчите, за каквото желаете;

– бърз отговор за положително становище (ако получите отказ, заемодателят ви го съобщава до няколко минути).

Заяви онлайн кредит