Възможно ли е да получа безлихвен онлайн кредит?

Отговорът на този въпрос може би изглежда странен за мнозина. Но отговорът е да – у  нас наистина има много финансови организации, които отпускат краткосрочни заеми на физически лица абсолютно безплатно.

Онлайн кредитът е един от съвременните методи за кредитиране, който позволява на клиента да получи краткосрочна материална помощ, без да напуска собствения си дом. Достатъчно е да имате компютър, таблет или смартфон, свързан с интернет и лична карта.

Срокът и сумата на безплатния онлайн заем не са големи. Отпусканите суми варират от няколко стотин до 1300 лева. Новите клиенти също могат да получат онлайн заем при 0% лихва в някои фирми – компаниите провеждат подобни кампании за привличане на нови клиенти и заемане на по-голям пазарен дял.

   Кандидатствай сега

На какви изисквания трябва да отговарям за безлихвен кредит?

Всички документи за кредит с 0% лихва се изчерпват с лична карта. Единственото нещо, което трябва да имате предвид, е, че заем от 0% може да бъде получен само веднъж (освен когато организацията провежда такова действие за редовни клиенти).

Небанковите дружества не начисляват лихва върху сумата на заема, ако теглите заем за първи път. С други думи, ако сте взели 700 лева за един месец, същата сума ще трябва да бъде върната в края на срока – без абсолютно никакви лихви и такси.

Логично възниква въпроса възможно ли е удължаване на срока на кредита? Ако заемът се отпусне повторно, на него вече ще му бъде начислена лихва. Безплатно е само за нови клиенти, които теглят за първи път.

jet credit

Може би се питате, възможно ли е разсрочване на безлихвен кредит. Да, има решение, но ще трябва да платите лихва извън промоционалните условия. Това означава, че ако се обърнете към фирмата, отпуснала ви безлихвен заем, със заявка за удължаване на срока, заемът ви ще се превърне в обикновен и на него ще бъде начислена стандартна лихва.

Заяви онлайн кредит