Какви условия дават банките за бързи кредити

Начинът на живот на съвременния човек отнема голяма част от свободното му време и това утежнява и възпрепятства услугите, от които би могъл да се възползва. Ето защо банките и институциите са бързи кредити са се адаптирали към тази подробност на времената, в които сме и са създали опцията – онлайн кредитиране.

Това е процес, при който ти като потребител можеш да изтеглиш кредит онлайн, чрез телефона или компютърът си, когато намериш удобно време. Точно така, 24 часа в денонощието, имаш достъп до банковите или небанковите институции и техните платформи в интернет, където можеш да попълниш молба за кредит.

От теб се изисква единствено лична карта, дори поръчител не е нужен. Онова, което може да получиш като бонус е да получиш безлихвен кредит, ако той е първият ти. Това означава, че ако изтеглиш 700лв, връщаш само 700лв.

  Кандидатствай сега

Вероятно вече разбрахте колко удобна и изгодна е тази опция, но все пак имате още въпроси. Като първият от тях е – към коя институция да се обърна? С желание да ви улесним максимално ще разгърнем пред вас информация за два такива варианта.

  • ЦКБ

Процедурата изисква да попълните онлайн молба, която завършва с личен електронен подпис. Ще ви бъде поискана такса за разглеждане на документите, а ако бъдете одобрени, ще получите парите си до 2 часа преведени на банковата ви сметка. Не е нужно да имате поръчител и разточителни документи, с които гарантирате доходите си, но максимума на поисканата от вас сума трябва да бъде 3000лв и изплатена в рамките на 2 години.

jet credit

  • Пощенска банка

Не е нужно да е редите с часове по гишетата. Пощенска банка ви предлага абсолютно безплатна консултация с техен служител по телефон, след която по ваше желание може да се осъществи онлайн кредитиране. Това ви дава възможност да отговорите на всичките си въпроси и да кандидатствате без да имате предвид работното време на самата банка. Тук сумите са по-големи, като започват от 500 и стигат чак то 25 000лв, съответно и сроковете за връщане са по-дълги, варирайки от 6 месеца до 7 години.  Лихвата е фиксирана сума за целия период на погасяване и от вас няма да се изисква да използвате други услуги на банката.

Заяви онлайн кредит

ДРУГО ПО ТЕМАТА:

  • Бърз кредит от банка Пиреос
  • Бързи кредити от банки без поръчител
  • Кредити онлайн от банки
  • Рефинансиране на кредит ДСК
  • Уникредит кредит по телефона
  • Коя банка отпуска най-лесно кредити
  • Банки с най-ниски лихви по кредити