Бърз кредит до заплата без поръчител

Нуждата от кредит през последните години стана все по-осезаема сред населението. Но не всеки има достатъчно добро кредитно досие и затова все повече хора се чудят как да се сдобият със заем.

  Кандидатствай сега

На помощ в такива ситуации идват бързите кредити, които можете да вземете само срещу лична карта. Често за фирмите не е от значение дали сте с добро кредитно минало или имате текущи задължения.

Единственият документ, който се изисква, както вече казахме е личната карта и по-скоро данните от нея.  Това включва местоживеенето, номера на личната карта. Никой няма да ви иска да доказвате доходи. Все пак е добре да имате някаква работа, за да можете да върнете кредита си.

За да получите одобрение от фирма за бързи кредити не е необходимо да обикаляте редица институции, за да съберете необходимата папка от документи и да започнете да чакате за одобрение.  Одобрение можете да получите до половин час и до края на деня да получите парите в сметката си.

За бърз кредит можете да кандидатствате онлайн на сайта на фирмата, която сте избрали или пък в неин офис. Също така, ако сте клиент за първи път, можете да се възползвате от безлихвен заем. Много от кредитите имат преференции за лоялни клиенти.

jet credit

Най-честият кредит, който хората взимат е кредит до заплата. Това е кредит в размер до 500 лева, с който можете да покриете нуждите си до заплатата. Ако го изплатите в рамките на 15 дни, то той е безлихвен.

 

Заяви онлайн кредит