Онлайн кредит до заплата

Често човек има нужда от пари, но не от много, а толкова, че да изкара периода до заплата. Поради тази причина много фирми за бързи кредити са създали услугата „кредит до заплата”. Този вид заеми обикновено отговарят на суми до 500 лв. и имат специални условия.

  Кандидатствай сега

Например, ако за първи път използвате такава услуга в даден офис на фирма, то те могат да ви предложат безлихвен заем за определен период, да речем един месец. В този месец, периодът, докато ще получите заплатата си, вие можете да разполагате с тези пари и накрая да върнете точно тази сума, без стотинка повече. Ако бъдете коректни и лоялни, то ще попаднете и в графата „лоялен клиент”, която ще ви позволи за в бъдеще да се възползвате от специални оферти. Възможностите за рефинансиране също не са изключени.

Една такава фирма е Credissimo. Процедурата е чиста и прозрачна. Можете да кандидатствате дори онлайн, през телефона си – на път, в обедната почивка или вкъщи. Ще получите отговор за това дали сте одобрен до 6-7мин., а парите си може да вземете в най-удобния за вас вариант (банков път, Изи пей или кеш в офис). В рамките на половин месец, лихва няма да бъде начислявана. Ако изпълните условията по договор, то вие автоматично печелите бонус 7-дневен период гратис при следващ заем. Нужно е само да имате навършени 21 години и да представите договор за трудови взаимоотношения. Заслужава си.

jet credit

Мини кредит са фирма, която също заслужава внимание. При тях  всичко е много просто. Кандидатстваш онлайн, няма скрити условия и уловки, подписваш договора онлайн и получаваш веднага парите. Сумата трябва да бъде до 200лв и в зависимост от договорката да бъде върната от 10 до 30 дни. Най-изкушаващото тук е, че имате право да удължавате този период, ако ви се наложи.

Ако някои от тези идеи са ви допаднали, може да проучите допълнително за условията. Успех.

 

Заяви онлайн кредит