Кредити за българи живеещи в Германия

За да изтеглите заем в Германия, опциите ви не са много. Първо, се опитайте да намерите кредитна компания и потърсете кредит в размера, от който се нуждаете. Ако сте на Острова отскоро и нямате все още документи за престой и разрешително за работа, възможностите ви са минимални. Тези фирми ще искат да докажете, че работите и получавате месечен доход, с който да може да обслужвате задължението си. Най-вероятно услугата ще ви бъде отказана. В такава ситуация ви остава възможността да се обърнете към българска фирма за краткосрочни заеми, от която да потърсите желаната сума. Така вероятността да се сдобиете с финансова помощ чувствително се увеличава.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА  КРЕДИТИ

  Кандидатствай сега

Имате няколко опции, но те зависят от вашата кредитна история. Представете си, че преди определено време сте търсили заем от наша фирма за бързи кредити, но сте имали парични затруднения и не сте внасяли месечните си вноски навреме. Това значи, че българските фирми ще ви идентифицират като клиент с висок риск и ще ви отпуснат заем, но може да ви начислят по-висока лихва. В такъв случай, ако се опитате да теглите заем от фирма за онлайн кредити в Германия трябва да сте изключително внимателни.

jet credit

В случай, че вече сте получили заем в Германия и се бавите с погасяването на месечните вноски, ситуацията е същата, както и в нашата родина. Ако не се справите с редовното погасяване на заема, може да ви запорират банковите сметки, защото системата не може да бъде измамена. Ако не намерите вариант да върнете средствата било то и с малко закъснение, може и да ви осъдят и ви заплашва затвор.

Заяви онлайн кредит

Бързи кредити в Германия