Търсите студентски кредит /  студентски кредит без поръчител

Да бъдеш студент не е лесна работа. Трябват ти пари за месечна издръжка, появяват се еднократни разходи, свързани с университета, семестриални такси, ежемесечна издръжка, наеми и т.н.  Ако се намирате в затруднение да покривате един или няколко от гореописаните разходи, с лекота може да се възползвате от кредитите за студенти, без поръчители и без допълнително обезпечение.

  Кандидатствай сега

 

В интерес на истината кредити са студенти са по-скоро аналог на бързите кредити, защото разглеждането на документите и одобрението стават за изключително кратък период от време. Редно е да споменем, че различните банки предлагат различни условия и трябва да се запознаете с тях обстойно. Едно от най-важните неща, които се съблюдават от студентите е да има т. нар. гратисен времеви период след приключване на обучението. Това е така, защото се изисква време след дипломирането човек да си намери работа, да стъпи здраво на краката си и да започне спокойно да погасява заема си.

jet credit

Студентски кредит за чужбина /студентски кредит за обучение в чужбина

Ако има изискване за поръчител, то в повечето случаи ще бъде почти непосилно за голяма част от студентите. Голям процент отиват да учат в други населени места, където не познават никой, най-малкото пък да имат близък човек, който да гарантира за тях в банката. От друга страна изискванията към самия поръчител също не са малки, тъй като се иска той да не е поръчител на други лица, да няма заеми, чиста кредитна история и това не е всичко.

За да ви улесним максимално и да насочим вниманието ви определена посока ще ви посочим условията в такива банки, които не изискват поръчител и процесът по кандидатстване и одобрение като цяло е доста бърз.

Заяви онлайн кредит

 

  • СмайлКредит

Процедурата е изключително бърза, като се осъществява онлайн. Там попълвате един формуляр, изпращате го и до минути получавате както одобрение, така и парите си. Независимо дали става въпрос за такса за семестър, наем или други битови разходи. Максималната сума, която можете да поискате е 1500 лв., като срокът за връщането й е 2 години. Условия, които се изискват са лична карта и наличие на доходи. Никакви допълнителни такси, неустойки и т.н., по всяко време на денонощието, когато имате нужда.