Заем / кредит от финансови къщи 

Предимствата на бързият онлайн кредит от финансова организация е много привлекателен, защото може да бъде предоставен за много кратко време. Трябва да знаете, че кредитът ще бъде възстановен в по-голяма сума от исканата. Това се случва и ако се обадите на банка. Изключение правят промоционалните кредити за нови клиенти с 0% лихва, тъй като при тях се възстановява точно сумата, която е усвоена.

Паричните суми, предоставени от финансови кредитни къщи, могат да бъдат изплатени за времето от няколко часа до следващия ден. Ще получите автоматично уведомление за сумата, която ще трябва да изплатите до датата на падежа.


  Кандидатствай сега
 Заяви кредит 


Ако се сблъскате със ситуация, в която не можете да върнете парите до крайния срок за плащане, можете да се възползвате от удължаване на срока на кредита срещу символична сума. Това се нарича такса за удължаване, а периодът, през който трябва да върнете парите, може да бъде удължен до 30 дни. Ако не можете да върнете парите на тази дата, тогава финансовата институция може да поиска от фирмата да си възстанови парите.

 

Какво се случва, ако заявлението е одобрено в случай на бърз онлайн кредит?

След като заявката завърши онлайн, ще получите SMS с код за проверка, който трябва да бъде въведен на тази страница след регистрацията. Трябва да се уверите, че сте въвели данните правилно, уверете се, че сте запознати с условията, наложени от предоставянето на бърз онлайн кредит, общите и специални условия, както и политиката за защита на личните данни на финансовата институция. Ако заявлението е одобрено, сумата, която поискате, ще бъде преведена по банковата Ви сметка, която сте споменали в онлайн заявлението за бързо кредитиране.

jet credit

Откриването на перфектното решение от финансова къща, адаптирано идеално към вашите нужди, може да отнеме време. Затова ви предлагаме да използвате нашето сравнение на актуални оферти на водещите доставчици на кредитния пазар у нас. Услугата, която предлагаме, е изцяло онлайн. Кандидатствайте директно с бутона Заяви.

Заяви онлайн кредит