Бързи кредити условия

Едни от най-важните условия за отпускане на кредит, са да сте дееспособни, да разполагате с валидна лична карта и да сте гражданин на РБ. Условията при небанковите дружества са изключително облекчени, защото паричните суми обикновено не са големи и повечето бенефициенти няма да имат проблеми с изплащането на дълга навреме.

Когато кандидатствате за теглене на заем, следва да имате банкова сметка, личен имейл и мобилен телефон, чрез който да можете да се свържете с фирмата.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРЕДИТИ


  Кандидатствай сега


Условия за кандидатстване за безлихвен кредит

Един от най-изгодните заеми, от които ще се възползвате, са бързите безлихвени кредити – заеми, които са с нулева цена за хора, които ползват услугите си за първи път. Изискванията за бърз достъп до кредит с 0% лихва са почти същите. Едно от най-важните условия за безлихвен кредит е да сте нов клиент за съответната фирма. Тези видове кредити са инструменти, с които институциите се опитват да привлекат нови клиенти и да увеличат своя портфейл.

jet credit

Условия за рефинансиране на кредит

Кредитите за рефинансиране се отпускат при почти същите улеснени условия, като ако рефинансирате стар заем целта е да се сдобиете с нов кредит с по-изгодни параметри, а ако имате повече от един кредит, имате право на обединяване на задълженията. Почти всички кредитни компании предлагат услуги по рефинансиране и обединяване, като условието е да имате лична карта и да попълните заявление. Кредитните компании имат практика сами да проверяват дали работите на трудов договор, какъв е вашия кредитен статус и каква е кредитната ви история, за да ви спестят време и да ви улеснят. При рефинансиране с по-голяма сума може да ви бъдат потърсени копие от трудов договор и бележка от работодател. Това се прави в ситуации, когато се осигурявате при една сума, а заплата ви не отговаря на нея.

Условия за отпускане на кредит

С нашата услуга получавате необходимата сума, без да са необходими удостоверения и други бюрократични формалности. Попълнете заявление чрез нашата платформа изключително онлайн и можете да получите парите в сметката си само до няколко часа. Кандидатствайте сега с бутона Заяви.

Заяви онлайн кредит