Съществуват много начини да получите пари назаем чрез кредит от банкова и небанкова институция. Добра идея е да анализирате вашите нужди и възможности. Ако възнамерявате да изтеглите кредит от 5 000 – 10 000 лв. и ще го изплащате дълго време на малки вноски, се обърнете към банка. Ако ще теглите мини кредит на стойност от 100 до 500 лв. или между 2 000 – 3 000 лв. и не искате да се обвързвате дългосрочно и да плащате вноски всеки месец, а предпочитате да го изплатите за по-кратък период от време, по-добре се обърнете към фирмите за бързи кредити.

Кандидатствай сега

 

Бързи пари назаем

Много компании за небанкови заеми също проверяват дали дадено лице е надеждно, за да разберат дали ще изплаща задълженията си в определения срок, ако му отпуснат  паричен кредит. Въпреки това, ако самата оферта носи наименуванието кредит без проверки или кредит без справки, тогава базата данни за кредитната информация не се проверява. Това, което е важно, е способността за изплащане, свързана с размера на доходите и постоянната работа. Може да се случи обаче, компанията да изпрати запитвания до базите данни на офисите за икономическа информация. Ако излязат имената ви в проверената база данни, вероятно заемът няма да ви бъде отпуснат, защото фирмата автоматично ще е започнала да ви счита за ненадежден кредитополучател.

jet credit

Пари назаем по телефона и онлайн

Небанкови заеми могат да се отпускат по различни начини. Можете да отидете в офиса на кредитна компания – ако съществува, защото много фирми работят само онлайн. Можете обаче да организирате всичко по телефона или онлайн. Достатъчно е да изпратите специално заявление за кредит след попълване, което може да бъде намерено на сайта на кредитора, чиято оферта сме считали за най-добра. В отговор консултантът ще ви се обади, за да съгласувате допълнителни подробности за офертата или цялата информация ще бъде изпратена по електронна поща. Възможно е да се подпише договора онлайн като изпратите потвърждение със специален код по телефона, в клон на съответната фирма или чрез куриер, който може да достави договора за кредит до вашия дом. Такива заеми са изключително популярни в момента, защото дори не трябва да напускате дома си, а за много хора удобството вече е много важно.

Заяви онлайн кредит