Сред небанковите кредити, сред които можем да избираме, кандидатствайки за спешни финансови средства в брой, има и заеми за 1 месец. Това е лесен и безопасен начин за получаване на необходимите пари без излишни формалности и сертификати.

  Кандидатствай сега

Можете да получите информация дали е предоставен онлайн заем, който трябва да се погаси в рамките на 1 месец, минути след подаване на заявлението. Колко бързо ще  узнаем какво е решението на заемодателя, зависи от работното му време, от това как той проверява клиентите и това колко ще ви отнеме да прочетете договора за кредит.

 

За да можете да кандидатствате за кредит за 30 дни, следва:

  • Да имате навършени 18 години.
  • Да имате актуална лична карта.
  • Да имате документирани доходи.
  • Да сте регистрирани като български гражданин.
  • Да имате регистирирано местожителство в страната.
  • Да имате валиден телефонен номер
  • Да имате ваша лична банкова сметка (която да не споделяте с друго лице).

 

Бързи кредит за 1 месец – къде да търсим?

Едномесечният заем може да се намери и като напишете в търсачките бърз кредит до заплата. Този кредитен продукт вече е стандарт в офертата на небанковите компании. Заемът за един месец се отпуска без никакви първоначални такси, ненужни формалности и поръчители. Това е един от най-лесните начини за бързо и безопасно получаване на необходимите финансови ресурси в затруднена финансова ситуация.

 jet credit

Онлайн кредит за 1 месец – как да изберем най-добрия?

Заемът за 1 месец се осигурява от много кредитни компании. Това е лек, бърз и лесен за получаване кредит, за който можем да кандидатстваме, независимо от нашето финансово състояние и кредитоспособност. Такива заеми за един месец обикновено се отпускат за по-ниски суми, спрямо дългосрочните задължения, но това не е правило. Безспорното им предимство е, че не съдържат скрити такси.

Заяви онлайн кредит