Търсите кредит до 800 лв.

 

Ако търсите бърз кредит, който да не надвишава 800лв., и желаете процедурата да се извърши бързо, то бихме ви предложили онлайн кредитирането. В тази статия ще ви дадем няколко идеи за фирми, които ще предоставят за вас тази услуга. Повечето от тях дори не изискват поръчители и каквито и да било гаранции, няма да бъде нужно да доказвате договор за работа и други документи. Единственото, от което ще се нуждаете е лична карта, която да бъде валидна.

  Кандидатствай сега

Всичко става за минути. Попълвате онлайн формуляр и вече сте кандидатствали. Одобрението става до края на работния ден и в късните следобедни часове вече ще имате преведени пари на ваше име.

Няма значение дали искате 100, 200 или 800лв., това се явява стандартната процедура.

Един от най-предпочитаните фирми за онлайн кредити са Кеш кредит. Услугите им можете да намерите както онлайн, така и в офисите им, в Lafka и на редица други места. Единствените условия са да бъдете пълнолетни и граждани на страната. Кандидатстването става само с лична карта, без дълги и тромави процедури. Отговор ще получите за не повече от 10мин, а това кога ще вземете своите пари, зависи от вас. Най-хубавото е, че нямат допълнителни такси за разглеждане на документи или кандидатстване. Сроковете за връщане на парите са различни в зависимост от офертата (от 1 месец, до година и половина).

jet credit

Друг вариант са офисите на Кредит груп. Кредитите им до 800лв. са изключително подходящи за хора, които имат нужда от бързи пари. Представете си, че остават няколко дни или седмица до заплата, а вие се нуждаете от преглед или някакви лекарства, които не могат да чакат, именно за такива моменти говорим. Офертите им са гъвкави и са съобразени с вашите желания. Ако искате можете да направите вноските си месечни или седмични, а ако изплатите заема предсрочно, няма да имате допълнителни такси за това.

Надяваме се да сме ви били полезни.

Заяви онлайн кредит