Искате ли да изтеглите кредит до 10000 лв?

Имате влошена кредитна история в ЦКР или да сте имали преди? Може преди да сте имали значителни забавяния, но в момента са погасени? Тогава може да изтеглите  заем до 10000 лв. дори и с лоши ЦКР. Този финансов продукт е подходящ за хора, с много бързи кредити от фирми, на които им отказват банков заем. Тъй като се смятате за потребители с висок риск, поради големия брой кредити, може да получите заем от фирма. Често срещана практика е банките да не одобряват заявления за кредити с голям размер, които ви трябват за погасяване на други задължения или за текущи нужди.


  Кандидатствай сега
 Заяви кредит до 10000 лв.


Кредит до 10000 с лошо цкр

Процедурата за одобряване на заявки за заеми за хора с лошо ЦКР е изключително популярна. Първо конфигурирайте желания продукт, като използвате кредитния калкулатор, който можете да намерите на уебсайта на небанковата институция, която сте избрали. Всичко, което трябва да направите, е да направите копия на необходимите документи и сте готови да подадете заявлението. Не е нужно да отивате до физически офис на фирмата. Заемът може да бъде поискан и по телефона или чрез SMS, но най-лесният метод остава онлайн. Всички големи компании вече имат и мобилни приложения, така че можете бързо да кандидатствате за финансиране от всяко място, където имате интернет връзка.

jet credit

Предварително се информирайте внимателно

Не бързайте обаче да кандидатствате за бързи заеми за хора с просрочени задължения, преди да направите някои реалистични изчисления. Вече сте имали просрочени задължения и знаете добре какво може да се случи, ако не платите – не искате отново да преминете през изпитанието на принудително изпълнение, нали? Направете песимистична оценка на доходите, които имате. По-добре е да останете с допълнителна сума пари, отколкото да просрочите отново. Не забравяйте, че небанковите заеми с голям размер са последното ви, трудно решение. Ако и тук влезете в черния списък, никой няма да ви дава назаем, защото просто няма други опции.

 

Пазете се от спиралата на дълга

Друга голяма опасност е зависимостта от заеми, аспект, внимателно проучен от днешните психолози. В крайна сметка някои хора считат заемите за нормални и вече не могат да живеят без тях, като постоянно сключват нови договори. Това е практически невъзможно в случай на банкови заеми, тъй като те са трудни за отпускане и на човек, който вече има твърде много непогасени задължения, ще бъде отказано. Небанковите продукти обаче се получават бързо и без никакви проверки. Не забравяйте, че парите не са ваши и плащате лихва за всеки ден, в който ги използвате.

Заяви онлайн кредит