Искате ли да знаете кои фирми отпускат заеми без гарант само с лична карта?

 

Няма човек, който да не е изпадал във финансови затруднения. Често пъти парите ни трябват от днес за утре. Дори и хора, които си правят планове на сметките се случват да закъсат за пари. В едно семейство разходите никога не свършват. Винаги ще изникне някакъв повод или ситуация, за която ще ни трябва определена сума пари. Детето има рожден ден, или искаме да заминем на семейна ваканция, да си купим някаква домакинска техника. Когато сме на ръба и нямаме пари на помощ идват фирмите за кредити.

  Кандидатствай сега


Услугата бърз кредит без гарант е един от вариантите за изход. Фирмите за бързи кредити  няма да ви бавят и ще разгледат документите ви възможно най-бързо, защото нямат интерес да ви загубят като клиент. Одобрението също няма да отнеме много време. Не трябва да се молите на близки и приятели да и станат  гарант, фирмата ще ви отпусне кредит срещу документ за самоличност. В повечето пъти дори няма да ви търсят трудов договор и да доказвате някакви месечни доходи.

Условията, на които трябва да отговорите за да вземете заем почти навсякъде са едни и същи. Трябва да сте пълнолетен гражданин и да не сте по-възрастни 70 години. За предпочитане е да имате чиста кредитна история и вашият осигурителен стаж да не е бил прекъсван. Все пак нещата при фирмите са доста по-лесни отколкото при банките. Освен това не се знае дали банката ще ви даде кредит, ако нямате поръчител по него. А  гарант се намират трудно, вие също едва ли ще искате да ангажирате някой близък или познат. Защото ако спрете да плащате вноските поръчителя ще бъде отговорен.

jet credit

Когато сте решили че трябва да вземете кредит спокойно можете да използвате компютъра или смартфона си за това. Вече всичко се случва през интернет – бързо и опростено. Всички фирми имат сайтове. Остава само да изберете компания и да заявите вашият бърз кредит.

Заяви онлайн кредит