Как да кандидатствам за кредит със сигурно одобрение?

Ако се нуждаете от бърз паричен заем, кредитните компании могат да ви помогнат. Те отпускат експресни заеми на всички социални групи с шанс на одобрение 95-98%. В повечето случаи процесът на кандидатстване за заем изглежда по сходен начин. Макар, че процесът може да варира малко от фирма до фирма, алгоритъмът е един и същи.


  Кандидатствай сега


  • Потенциалният кредитополучател отива на сайта на избраната компания, след което задава желаната сума и срока на заема с помощта на плъзгачите на двете оси.
  • Попълва въпросника с лични данни от личната карта и информация, свързана с работата, семейството и други. Трябва също да посочите телефонен номер за връзка и имейл адрес, на който ще пристигат документите. Понякога кредитната компания може да ви помоли да изпратите снимка на личната карта от двете страни.
  • След това системата обработва приложението. Понякога консултантите на компанията могат да се обадят на бъдещия клиент, като изяснят някои въпроси. Решението се взема много бързо и се вижда на екрана на монитора. Компанията или се съгласява напълно със заема, или предлага да се намали сумата, за да получите положително решение.
  • Сключване на договор за кредит. Лицето получава договор за кредит по пощата, като се съгласява с него, посещавайки посочен URL. Случва се „електронният подпис“ да бъде направен чрез въвеждане на специален код, изпратен до клиента в SMS съобщение.

jet credit

 

Условия за кредит с гарантирано одобрение

Всичко зависи от избраната компания. На родния финансов пазар има десетки небанкови дружества: някои са по-известни чрез телевизионни реклами, други предпочитат да рекламират марката си само в интернет, а някои дори залагат на рекламата „от уста на уста“, т.е. да бъдат популяризирани от препоръките на своите клиенти. Размерът на заема може да варира от стотици до десетки хиляди гривни. Срокът варира от един до няколко месеца. Бързината на регистрация, кандидатстване и получаване на одобрение е изключително висока.

Лихвените проценти варират в зависимост от кредитора и историята на отношенията му с конкретен клиент, както и неговата кредитна история в ЦКР.

Нашата онлайн платформа разполага с лесно за използване сравнение на бързи кредити. То е събрало различни предложения от много финансови институции. Сравнете ги бързо и удобно и кандидатствайте директно с бутона Кандидатствай!


Заяви онлайн кредит