Търсите коя банка отпуска най-лесно и бързо кредити

Все по-голяма става конкуренцията на институциите, които предлагат кредити и пред тях стои сложната задача да направят своите условия най-изгодни. Изгодни са онези кредити, които изискват минимум документи, осъществяват се с бърза процедура, минути са рамките, в които потребителя получава одобрение и не се губи излишно времето му. Много банки и фирми за бързи кредити покриват тези оптимални условия и това прави още по-труден отговорът на въпроса – коя институция предлага най-добри условия?

  Кандидатствай сега

 

Обичайно, за да искате заем, значи спешно се нуждаете от пари и не желаете да бъдете въвличани в тромави процедури. Ключов момент тук е времето за одобрение, което ви бави допълнително. Най-лесният вариант за вас в този случай е да кандидатствате онлайн. Спестявате физическо време да стигнете до офиса, да чакате по опашки и т.н.

Доста утежняващи условия са тези, при които, за да теглите кредит трябва да предоставите справка за месечните си доходи, което от своя страна няма как да стане веднага. В някои банки се изисква да си отворите сметка и по нея да се превежда работата ви заплата, като допълнителен гарант. За да се осъществи това пък, трябва да получите одобрението на работодателя си и в един момент времето за кандидатстване се удължава значително повече, отколкото сте очаквали. Избягвайте банкови и небанкови институции, чиито политики наподобяват гореописаното.

jet credit

Друга процедура, която ще ви се стори неизгодна и продължителна във времето е намирането на поръчител. На първо време трябва да предложите това на човек, на когото имате доверие и знаете, че няма да ви откаже. Още първата стъпка е доста сложна. След това банката ще пожелае обстойно да проучи и гаранта, който сте посочили и това се превръща в една бумащина.

Заяви онлайн кредит

 

Повярвайте ни, в днешно време не е сложно дори да рефинансираш кредит при лоша кредитна история и то за отрицателно време. Всичко се свежда до това да проучвате повече време условията и да се съгласите на такива, които са бързи и лесни. Едни от най-изгодните подобни „сделки”, които можете да направите са с банки като Таксим банка, УниКредит Булбанк, Ти Би Ай, Пощенска банка и др.