Как да кандидатстваме за бърз кредит за 2000 лв.

Отивате до магазина просто да разгледате, но сте привлечени от новите промоции. Изкушението е толкова голямо, а вашите пари са на привършване! Новите телевизори с огромни размери сякаш ви викат „- Купи ме!“. Съвсем случайно си носите личната карта с вас и служители на кредитни компании ви предлагат да си купите нещо на изплащане. Можете обаче да ги избегнете и сами да си вземете потребителски кредит.


  Кандидатствай сега
 Заяви кредит за  суми до 2000 лв. 


Това може да отнеме малко повече време, но условията, за които ще вземете парите са доста по-добри. Потребителските кредити се отпускат при по-изгодни, отколкото ако пазарувате на лизинг в магазина. Ако отидете на място в банка или фирма за кредити, ще трябва да покриете някои критерии. Все пак и вие и банката ще имате време да вземете решение и да изберете най правилната оферта за вас.

jet credit

Помолете някой близък да ми стане гарант, тогава по-лесно ще ви бъде отпуснат кредит за сума от 2000 лв.. Също така си носете документи ако се собственик на някакво имущество, то може да послужи като гаранция pред банката. Банката дори е склонна да ви направи по-ниски лихвeни проценти. Също така кредита може да стане по-евтин, ако се съгласите да превеждате заплатата си директно в банката, от която взимате кредит, същото важи ако сключите застраховка Живот там.

Попитайте преди да вземете кредит какви такси ще трябва да плащате и доколко ще се оскъпи кредита ако има такива. Винаги може да изберете друга оферта, която е при по-изгодни условия.

Имайте предвид че когато платите наведнъж кредит, преди срока да е изтекъл вие ще спестите пари. Това се отнася не само за кредити, но и за пазаруването на стоки.

Добър вариант да намалите размера на кредита е да го направите да се изплаща автоматично през вашата дебитна карта. Така за банката вие не сте толкова рисков клиент. А това е предпоставка за по изгоден кредит.

Заяви онлайн кредит