Кредит на хора с лошо ЦКР

Ако сте решили да теглите кредит, трябва да знаете, че едно от първите неща, които се съблюдават преди да се вземе решение за вашето одобрение, е вашето кредитно минало. Това ще значи проследяване в хронологичен план на историята на вас като кредитен потребител. Какви кредити сте теглил, вкарвал ли сте редовно месечната си вноска в срок, просрочвал ли сте и т.н.


  Кандидатствай сега
 Заяви кредит за хора с лошо ЦКР в цялата страна


Недоброто представяне на вас в това отношение автоматично ви превръща в ненадежден клиент и на вас или няма да ви бъде отпуснат кредит, или, в най-добрия случай, ще бъде с доста висока лихва. Интересното в случая е, че все повече хора задават въпросът на служители в банки, институции за бързи кредити или чисто и просто форуми в интернет – Как да получа кредит с лошо ЦКР?

В този ред на мисли можем да си направим равносметка, че повечето хора, които имат кредит, всъщност не са така коректни към институцията, която им го е отпуснала. Разбира се, това не е защото просто така са решили, а най-често защото са финансово нестабилни и не могат да си го позволят.

Бихме ви посъветвали, ако сте решили да теглите кредит, да се опитате да бъдете максимално добър платец, за да може, ако по-късно в живота ви се наложи да го направите отново, това да бъде безпроблемно. Ако не сте били точни в датата си на падеж дълго време, то сте влезли в Централния Кредитен Регистър на БНБ и т.нар. ви досие се пази там 5 години.

jet credit

В най-добрия случай след 5 години вие ще бъдете отново чист и ще имате възможността да се възползвате от кредит с по-добри условия. Факт е също така, че някои банкови и небанкови институции отпускат заеми на хора с лошо ЦКР, но за сметка на това те се „презастраховат” в договора.

Как става това? Искат поръчител, един или няколко, имат условие за по-висока лихва и вероятно сумата, за която ще се съгласят няма да бъде голяма. От друга страна може да се поиска и достъп до заплатата ви, а това става като направите така, че транзакцията ѝ да се осъществява в сметка, открита в текущата банка.

Заяви онлайн кредит

 

КРЕДИТИ ПОДХОДЯЩИ ЗА ЛИЦА С ЛОША КРЕДИТНА ИСТОРИЯ