Бързите заеми са идеалното решение за всеки човек.

 

Какво трябва да знаете, когато посетите офис или кандидатствате онлайн или по телефона, за да получите кредит само за няколко минути:

Трябва да имате само лична карта и да сте над 25 години. По този начин във всеки клон на избраната от вас кредитна компания ви връчват договор и само след няколко минути ще ви бъдат връчени парите, според този договор.

Експертите съветват, че от кредитна компания е добре да теглите суми от порядъка на 2000 – 3000 лева, но не и повече от 5000 лева.

Кандидатствай сега

 

От банки можете да вземете сума над 5000 лева (повече от стандартния кредит за кредитните компании). Тази сума може да бъде и 10 000 лева или дори повече, в случай че нямате лоша кредитна история и в миналото сте работили дълго време с настоящия кредитор и винаги сте погасявали парите навреме.

Когато сумата е по-голяма, може да ви бъде предложен и заем под формата на цял пакет. За краткосрочни заеми се смятат тези от 7 до 30 дни, а за дългосрочни, се смятат заемите до 36 месеца.

Когато теглите заем до минути може да изберете и друг начин за превод на парите ви. Освен в брой от кредитната компания, те могат да бъдат преведени по вашата банкова сметка или чрез касите на Изи Пей, когато е необходимо.

Кредитните компании не изискват представянето на други документи, като сертификат за заплата или друг официален доход, както банките. Личната карта обаче е задължителен документ, с който фирмите разбират кой сте и къде е вашия постоянен адрес.

Заедно с парите получавате и това, което е най-важно: доверието на компанията. Колкото по-внимателно връщате парите, толкова по-голям е шансът следващия път кредиторът да ви предложи най-удобната и изгодна за вас кредитна система, включително възможността за вземане на няколко кредита едновременно или рефинансиране, ако вече имате няколко кредита.

jet credit

Всъщност тези бързи кредити са идеалното решение за всеки, който не иска да взема пари от близки и роднини. По този начин се избягват ненужните въпроси и това да се  чувствате притиснати, че сте задлъжняли. Можете да избегнете всичко това, като се обадите на фирма, която ще запази конфиденциалност. Освен това, кредитните компании напомнят много дискретно за срока на плащане чрез SMS съобщения.

Едни от най-популярните кредити в наши дни са заемите с 0% лихва, които някои кредитни компании отпускат на нови клиенти, получаващ заем за първи път от тях. Вземайки заем в размер до 1000 лева в брой и погасявайки го за месец, вие ще върнете точно толкова, колкото сте изтеглили, без да плащате допълнителен процент или ненужни въпроси.

Заяви онлайн кредит

Бързи кредити до минути