Чували ли сте за кредит без лихва? Да, такъв съществува.

Доста разпространено е името му сред потребителите, като първи бърз кредит без лихва / 0% лихва. Първо уточняваме, че той е бърз кредит и се предлага от небанковите институции, най-често чрез онлайн кандидатстване. На второ място едно от условията е това да бъде първият ви кредит. Сумите, които се отпускат за такива кредити са по-малки, например до 1000лв. Идеята е, че ако цялата сума бъде върната в рамките на месец към нея няма да се прибавя лихва.

  Кандидатствай сега

 

Ако спешно се нуждаете от пари до заплата, това е подходящ вариант, чрез който да си ги набавите мигновено и без проблем да ги върнете до месец. Тези спешни пари са от полза, когато от нищото получите непредвиден разход, който няма как да покриете.

Голям брой хора се отнасят скептично към опцията да изтеглят заем от фирма за бързи кредити. Това е така, защото е всеизвестно, че те работят с големи лихви, а отделно в някои случаи таксите и комисионните също допълнително утежняват ситуацията. Преднамереността на обществото към тези институции, принуждава водещите имена в бранша да променят политиката си към условия, които са по-достъпни за всеки човек.

Именно тези фирми поставят началото и на бързите кредити при много изгодни условия. Тук се има предвид и горепосочения първи кредит с нулева лихва, без допълнителни такси за кандидатстване или комисионни при предсрочно погасяване.

jet credit

Ако теглим накрая чертата ще разберем, че наистина няма уловка и при гореописаният вариант на кредит можем да бъдем само на плюс. Ако ме сигурни, че в посочената времева рамка можем да върнем парите, то това е най-изгодната сделка, която можем да направим. Сдобиваме се бързо с пари, никой не знае за това, вършим си работата, връщаме същата сума и можем да сме абсолютно доволни.

И все пак – направете го, ако имате гаранция, че ще имате пари да погасите целия заем до месец.

Заяви онлайн кредит