Безлихвен кредит до заплата

Едни от най-бързите, лесни и ефективни заеми в наши дни са краткосрочните кредити от кредитни компании. Тъй като този сегмент от кредитния пазар се развива динамично и фирмите стават все повече, те се опитват по различнн начини да привличат повече клиенти. Един от начините да имат повече кредитоискатели е като предлагат конкурентни услуги и са достатъчно гъвкави, за да отговорят на всички нужди на всеки свой клиент по най-добрия начин. До скоро се смяташе, че кредитните небанкови организации предлагат по-високи лихви, така че всички потребители предпочитаха да опитат да изтеглят първо по-евтин заем от банка.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА БЕЗЛИХВЕНИ КРЕДИТИ

  Кандидатствай сега

Безлихвен кредит за 1 месец

Преди няколко години се появи нов кредт, наречен безлихвен заем, който започна да привлича гражданите поради това, че при него връщате точно толкова, колкото сте получили. Този вид кредит с 0 лихва е изключително ефективен, удобен и достъпен. Законодателството и строгият мониторинг следят фирмите да не удържат скрити такси и комисионни и да не използват нечестни практики. Тези заеми без лихва обикновено за за кратък период от време, поради което са известни и като  безлихвен кредит до заплата.  Принципно сумите, които се отпускат са до 500 лв., но е възможно в някои случаи да бъде отпуснат и безлихвен кредит до 1000 лв.

jet credit

Например, изтеглите кредит от 500 лв. за 1 месец. В края на месеца връщате отново 500 лв. Тези безлихвени бързи кредити са изключително популярни напоследък и повечето от небнаковите институции ги предлагат на своите нови клиенти, за да да усвоят своя пръв заем без оскъпяване.

Заяви онлайн кредит